Title of a News Article

Darbe için ne kadar para toplandı

.

Darbe için ne kadar para toplandı
banner206
 Haliliye Belediye Meclisi’nin 2016 yılı Ağustos Ayı oturumları, beşinci birleşimin yapılmasıyla tamamlandı. Son birleşimde Başbakanlık tarafından başlatılan 15 Temmuz Dayanışma Kampanyası’na 246 bin liralık destek sağlanması meclis üyelerinin oy birliğiyle kabul edildi.
Haliliye Belediye Meclisi’nin 2016 yılı Ağustos Ayı oturumları tamamlandı. Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı’nda gerçekleştirilen oturumların sonuncu bugün Başkan Fevzi Demirkol’un başkanlığında toplandı. Açılış ve yoklamanın yapılmasının ardından başlayan meclis toplantısında ‘Başkanlık teklifleri’ okundu.

Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonuna amatör sporcuların giderlerinde kullanılmak üzere 300 bin liralık nakdi yardım yapılması teklifi meclis üyelerinin oy çoğunluğuyla kabul edildi. 17 Temmuz 2016’da yapılan olağanüstü meclis toplantısında alınan kararla belediye çalışanlarına ikramiye verilmesiyle ilgili ek sözleşme yapılması konusunda Belediye Başkanına yetki verilmesi teklifi ise oy birliğiyle kabul edildi.

DEMOKRASİ ŞEHİTLERİNİN YAKINLARI VE GAZİLERE DESTEK
Belediye meclisinde son olarak “Başbakanlığın 15 Temmuz Dayanışma Kampanyasına ilişkin 2016/18 sayılı genelgesi gereğince başlatılan yardım kampanyasına, belediyemizin de 246 bin liralık nakdi yardımla katılması” teklifi sunuldu. Teklif, meclis üyelerinin oy birliğiyle kabul edildi.

Teklife ilişkin açıklama yapan Başkan Fevzi Demirkol, “Başbakanlığımızın 2016/18 sayılı genelgesi var. Bu genelgeyle şehit ailelerinin acılarını hafifletmek, ihtiyacı olanlara yardım etmek. Bu hususta kurum ve kuruluşlardan ve ayrıca bu şehitlerimizin hatırlarına hürmeten şahıslardan bu kampanyaya katılması yönünde genelgesi var” dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2016, 00:35
YORUM EKLE
YORUMLAR
URFALI
URFALI - 8 yıl Önce

Sayın başkan belediye bütçesini bırak sen ne kadar yardım edeceksin onu bilelim.

SIRADAKİ HABER

banner195