Title of a News Article

Erdoğan duyurdu! Start verildi

Erdoğan duyurdu! Start verildi
banner206

100.000 TL borç kapatma kredisi kampanyası başladı. 100.000 TL'ye kadar tüm banka borçlarınızı bu kredi kampanyası ile kapatabiliyorsunuz. Sizlere yazımızda 100.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi ile beraber verilen borç kapatma kredisi hakkında bilgiler vermek istiyoruz. Sizlerde 36 ay vadeye kadar alacağınız bu krediler de kredi başvurusu yaptıktan sonra hemen borç kapatma kredisi için tüm bankadaki olan ihtiyaç kredisi ve kredi kartı borçları kapatabilirsiniz.

100.000 TL'ye kadar borç kapatma kredisi kampanyasına başvuru yapacak olan kişilerin güncel banka borçlarını kapatacağını söylemek istiyoruz. Daha önceden icralık ve avukatlık olduysanız bu banka borçlarınızı maalesef kapatamıyorsunuz. 100.000 TL borç kapatma kredisi başvurusu yaptıktan sonra banka sizlere değerlendirme sonucunda onay verecektir. Vereceği onayda ise sadece kredi borçlarınızı kapatarak sizlere bir limit belirtir. 90 bin TL'ye kadar eğer borçlarınız kapatıyorsa sizlere 90.000 TL kredi verilir. Üzerine İhtiyaç Kredisi olarak para alamazsınız. Eğer böyle bir kredi almak istiyorsanız bankaların ihtiyaç kredilerine veya ipotekli karşılığı ihtiyaç kredilerine başvuru yapmanız gerekmektedir. Sizlere vereceğimiz bankalar üzerinden alacağınız borç kapatma kredilerinde 36 ay vadeye kadar işlem yapabilirsiniz. 36 ay vadeye kadar yapacağınız bu işlemlerde ayrıca 3 ay erteleme de yapmanız mümkündür.

Şekerbank 100.000 TL borç kapatma kredisi başvurusu

Şekerbank üzerinden 100 bin TL'ye kadar borç kapatma kredisi başvurusu yapabilirsiniz. Banka sizlere hemen kredi sonucunu verecektir. Başvuru yapmak için size en yakın Şekerbank şubesine gitmeniz gerekiyor. Yapacağınız kredi başvurusunda çalışan biri iseniz en az 5 aydır aynı iş yerinde çalışan bir kişi olmanız gerekmektedir. Sigortanızın da düzenli olarak yatması gerekiyor. Emekli olan kişiler ise emekli maaşlarına bu bankaya taşıyarak hem borç kapatma kredisi hem de ihtiyaç kredisi olarak yüksek limitlerde krediler kullanabilir. Şekerbank üzerinden 36 ay vadeye kadar işlem yapabiliyorsunuz.

İş Bankası 100.000 TL borç kapatma kredisi

100.000 TL'ye kadar borç kapatma kredisi almak istiyorsanız İş Bankası üzerinden de kredi başvurusu yapabiliyorsunuz. Size uygun olan bu bankadan kredi alacak olan kişiler 36 ay vadeye kadar hızlı bir şekilde onay alabilmektedirler. Banka şubelerine giderken kimliğinizi ve gelir belgenizi götürmeniz yeterlidir. Ekranlarda çıkacak olan kredi borçlarını ve kredi kartı borçları da kapatacaksınız. Banka sizlere bu kapatmalar sonrasında kapattığınıza dair banka dekontları isteyecektir. İş Bankası kredi başvuruları sadece banka şubelerinden yapılmaktadır. İnternet ve sms üzerinden borç kapatma kredisi başvurusu yapılmamaktadır.

Halkbank 100.000 TL borç kapatma kredisi başvurusu

Kamu Bankası olan Halkbank üzerinden de 100.000 TL borç transferi kredisi kullanabiliyorsunuz. Banka çalışan emekli olan esnaf olan ve devlet memuru olan herkese bu borç kapatma kredisi veriyor. Özellikle 100.000 TL üzerinde de kredi başvurusu bu banka üzerinden yapabiliyorsunuz. Size en yakın Halkbank şubesine giderek Kredi başvurunuzu yapabilir ve ne kadar kredi onayı alacağınızı görebilirsiniz. Emekli olan kişilerin emekli maaşları Halk Bankası üzerinde olması çalışan kişilerin de en az 6 aylık sigortaların olması gerekmektedir. Halk Bankası üzerinden alacağınız bu krediler de ihtiyaç kredisi kredili mevduat hesabı ve kredi kartı borçlarınızı kapatacaksınız.

QNB Finansbank 100.000 TL borç kapatma kredisi başvurusu

2021 yılı içerisinde borç transferi kredisi yapan bankalardan bir tanesi de Finansbank olmaktadır. 100.000 TL ye kadar bu banka borç kapatma kredisi vermektedir. Sizlerde 100.000 TL'ye kadar borç kapatma kredisi başvurusu yapacaksınız size en yakın Finansbank şubesine giderek 100.000 TL kredi başvurusunda bulunabiliyorsunuz. Banka şartlarına uygun olmanız durumunda kredinizi hemen kullanabilirsiniz. Tüm banka borçlarınızı kapattıktan sonra ayrıca bu bankadan kredi kartı da kullanabiliyorsunuz

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195