Title of a News Article

Ev sahibi kiracıyı çıkardığına binpişman oldu

Ev sahibi kiracıyı çıkardığına binpişman oldu
banner206

Ev sahibi-kiracı tartışmalarına bir yenisi daha eklendi. Evden çıkarılan kiracı, 850 euro verdiği depozitoyu güncel kurdan geri isteyince ev sahibi, eski kur fiyatından 3 bin lira yolladığını ancak bunu kiracının kabul etmediğini ifade etti. Kiracısı ile arasında yaşananları anlatan ev sahibinin "Ne yapabilirim?" diyerek yaptığı paylaşım sosyal medyayı ikiye böldü.

Mynet.com'dan edinilen bilgiye göre, sahibi-kiracı arasında yaşanan anlaşmazlığa bir yenisi daha eklendi. Sosyal medya ev sahibi ve kiracı arasında yaşanan '850 Euro' anlaşmazlığını konuşuyor. Bir ev sahibi, çıkardığı kiracısından depozito olarak aldığı 850 Euro karşılığında eski kurdan 3 bin TL gönderdiğini aktardı. Kiracısının bunu kabul etmediğini ve 17 bin TL istediğini ifade eden ev sahibi 'Ne yapabilirim' diyerek yardım istedi.

thumbs_b_c_b809669f5e4bf0949e529e88d59ed96f

"Evden çıkardım diye böyle uğraştırıyor beni" diyen ev sahibi paylaşımında şunları ifade etti:

"Merhaba, benim 1 tane dairem var. Kiracım 8 yıldır oturuyor. Kirası 4 bin liraydı, bu sene 9 bin TL yapmak istedim enflasyondan ötürü. Adam 6 bin liradan fazla vermem dedi. Binbinr türlü uğraştım sonunda çıktı evden. Bundan zamanında 2 depozito almıştım ama euro olarak verdi. 850 Euro almıştım. Şimdi benden depozitoyu geri istiyor, hesabına 3 bin TL yolladım. Benden 17 bin TL vermemi istiyor. Ben de o zaman kur 3.5 liraydı hatta 10 lira fazla attım. Daha ne istiyorsın dedim, ban diyor ki şimdiki kurla at. Evden çıkardım diye böyle uğraştırıyor beni. Tamam 5 bin lira atayım dedim ona da yok diyor ne yapabilirim?"

6

SOSYAL MEDYA '850 EURO' TARTIŞMASI

Ev sahibinin yaptığı paylaşıma çok sayıda yorum gelirken kullanıcılardan bazıları kirayı TL olarak ödediği için depozitonun da TL olarak geri verilmesi gerektiğini savundu.

3

4

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2022, 08:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195