Title of a News Article

fabrika için kepçe kazısı başladı...

fabrika için kepçe kazısı başladı...
banner206

Ceylanpınar Belediye Başkanı Abdullah Aksak, İlçede işsizliğin önüne geçmek için kolları sıvadı.

Şanlıurfa'nın sınıra sıfır noktasında yer alan bu şirin İlçe nerede ise bir asırdır TİGEM dışında hiç bir iş alanı olmadığı için derin yokluk ve işsizliğin pençesinde adeta kaderine terk edilmiş durumdaydı.

Başkan Aksak, göreve gelir gelmez başta OSB olmak üzere şehrin makus talihini değiştirecek projelere imza atmaya hazırlanıyor. İş ve üretim gücünü Ceylanpınar halkından aldığı halde kapladığı alanı tel örgülerle ören ve bu şekli ile ilçeyi adeta açık ceza evine çeviren üstelik gelecek hizmetler önüne sürekli set koyan TİGEM yönetimine rağmen OSB için ciddi adımlar atan Aksak'ın olağan üstü mücadelesi ilk meyvesini verdi ve büyük bir tekstil fabrikasının temeli atılmaya başlandı. Kurulacak olan Tekstik fabrikası ile yüzlerce kişinin iş sahibi olacağını ifade eden Başkan Abdullah Aksak,' İlçemizin en büyük sorunu işsizlik, bunun için belediye olarak her türlü imkanı seferber edeceğiz'dedi. 

Başkan Abdullah Aksak'ın kısa sürede yaptığı hizmetlerin belki de en önemlisi ilçenin tapu sorununu çözme noktasına gelmesi oldu. Önceki yönetimlerin kör düğüm haline getirdiği tapu sorununu çözen Aksak kısa sürede 8 bin tapu dağıtım müjdesini verecek.

Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2019, 14:28
YORUM EKLE
YORUMLAR
Halil arsu
Halil arsu - 5 yıl Önce

Başkan abdullah aksak.toplumun içinden gelmiş azimli kararlı ve o kadarda mücadele ruhuna sahip biridir.umarım bu mücadeleyi ceylanpınarımızın kaderini iyi yöne
doğru deyiştirmek için harciyacaktir.başkanımızdan umutluyuz,Allah yolunu açık etsin.

SIRADAKİ HABER

banner195