Title of a News Article

Görkemli törenle açıldı...

İş adamı Halil Taşdönderen Urfa'ya yatırım yapmaya devam ediyor.

Görkemli törenle açıldı...
banner206

Şanlıurfa'da bir süre önce faaliyete giren faydalıgross marketin açılışı düzenlenen törenle gerçekleşti.
GAP'la birlikte hızla büyüyen ve gelişan Şanlıurfa'da  güzel gelişmeler yaşanmaya devam ediliyor. ŞAnlıurfa'da sanayi alanı başta olmak üzere, gıda ,inşaat ve tarım sektöründe ciddi gelişmeler yaşanıyor.
Şanlıurfa'da yıllardır faaliyet gösteren ve Urfa'nın markası olan ŞANMAR  marketler zinciri bünyesinde yeni bir market markası daha eklendi. OSM Hastanesi yanında bir süre önce hizmete açılan faydalıgross marketin resmi açılış töreni düzenlenen törenle gerçekleşti.

Açılışa Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, AK Parti genel  Başkan yardımcısı Nurettin Nebati, Milletvekili adayları Mahmut Kaçar, Yusuf Eğilmez, BŞB Celalettin Güvenç, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, TSO Başkanı Sabri Ertekin, Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı ve çok sayıda davetli katıldı.
Şanlıurfa'da  her gün yeni bir iş yerini açmanın heyecanını yaşadıklarını ifade eden Vali İzzetin Küçük' Bu ilin Valisi olarak Urfa'nın geleceğinden ümitli olduğumu ifade etmek istiyorum. Dün OSB'de 100 milyon Tl değerinde  Türkiye'nin en büyük iplik fabrikasının açılışını yaptık. bugün bir şeltmenin daha açılışı yapıyoruz..Urfa'ya katma değer sunan, iş veren arkadaşımız Halit Taşdönderen ve ailesine teşekkür ediyorum'dedi. Vali İzzetin Küçük'ün konuşmasının ardından BŞB Celalettin Güvenç, Ak Parti Genel Başkan yardımcısı Nurettin Nebati de birer konuşma yaptılar.
Faydali gross marketin toptan fiyatına pareketede satış  yaptığına dikkat çeken ŞANMAR marketler yönetim kurulu Başkanı  İş adamı Halil Taşdönderen' Urfa halkına en iyi hizmeti vermenin heyecanını yaşıyoruz, bir İş veren olan kendi memleketime yatırım yapmanın gururunu yaşıyorum, açılışımıza katılan herkese teşekkür ederim'dedi.


Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2015, 15:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195