Title of a News Article

İlk kez bir araya geldiler...

İlk kez bir araya geldiler...
banner206

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) ile Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetimi şehrin ekonomik, sanayi ve ticari mevcut durumu hakkında istişare toplantısında bir araya geldi.

Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya'nın ev sahipliği yaptığı istişare toplantısına, ŞUTSO Meclis Başkanı Ahmet Altun, Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, Başkan Yardımcısı Mehmet Yetim, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Belit, M.Sait Aydın, Selçuk Karakuş, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Nahsan Bülbül, Orhan Gülle, Yönetim Kurulu Üyeleri Mahmut Koç ile Nusret Kara katıldı.

 

Tarımsal üretim, lisanslı depoculuk, sanayi üretimi ve ticari potansiyelin konuşulduğu toplantıda öne çıkan konular arasında geçtiğimiz günlerde UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'ne alınan Göbeklitepe de yer buldu. Bacasız sanayi olarak da adlandırılan turizm sektöründe, Göbeklitepe gibi bir mirasın lansman organizasyonlarının koordineli bir şekilde yürütülmesi ile ilimize daha fazla turist kazandırması husunda detaylar istişare edildi.

 

Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2018, 16:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195