Title of a News Article

İş-kur meyvelerini verdi

Şanlıurfa'da bugün bir istihdam kapısı daha açıldı. İletişim aracı olan Vodafone, Türkiye'deki kalesi olan Şanlıurfa'da İş-kur aracılığıyla gençlere yönelik iş imkanı sağlayacak bir çağrı merkezi kurdu.

İş-kur meyvelerini verdi
banner206

HABER-FOTO: ALİ UZUN

Ertuğrul Gazi mahallesinde hizmete giren Şanlıurfa Vodafone müşteri hizmetleri bugün müşteriyle ilk görüşmelerini gerçekleştirdi. Müşteri temsilcileri tarafından aranılan Vodafone müşterilerini süprizlerde yapıldı.

Türkiye'nin en çok kullanıcısının olduğu Şanlıurfa'da hizmete giren Vodafone Müşteri hizmetleri çağrı merkezi, kentte çok sayıda işsize iş sahibi olma imkanı sundu. Bugün yapılan açılış ile birlikte Vodafone müşteri hizmetleri çağrı merkezinde yaklaşık 150 genç istihdam ediliyor. Şanlıurfa İş-Kur Müdürlüğünün girişimleriyle iş sahibi olanlar bu durumdan ise çok memnun olduklarını dile getirdiler. 150 kişilik bir kadro ile hizmete giren Şanlıurfa Vodafone Müşteri hizmetleri, yıl sonuna kadar toplamda 500 kişiye iş kapısı olacağı öğrenildi.

Açılışa, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Gökhan Öğüt, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulu Üyesi Galip Zerey, Şanlıurfa Vali Vekili Ramazan Seçilmiş, Ak Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Erkan Sözen, Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Fakıbaba, Şanlıurfa SGK İl Müdürü Kaşip Kılıç, İş-Kur Şube Müdürü Nejdet Karasevda, Harran Üniversitesi Rektörü Yardımcısı Ahmet Yılmaz, Vodafone müşteri temsilcileri ve misafir katıldı.

Şanlıurfa Vodafone müşteri hizmetleri Çağrı merkezinin bugün yapılan açılışı ise yoğun ilgi gördü. Kokteyl ile başlayan açılış programı konuşmalarla devam etti. Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Gökhan Öğüt’ün, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulu Üyesi Galip Zerey, Şanlıurfa Vali Vekili Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Fakıbaba, birer selamlama konuşması yaptı.

Vodafone müşterilerine doğum günü sürprizi

Vodafone Çağrı merkezinin açılışı için kurdele kesimi yapıldı. . Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Gökhan Öğüt’ün, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulu Üyesi Galip Zerey, Şanlıurfa Vali Vekili Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Fakıbaba kurdele kesimi için hazırda bulundu. Kesilen kurdelenin ardından çağrı merkezi hizmete açıldı.

Şanlıurfa’daki genç kızlara ve erkeklere yönelik istihdam edilen Vodafone Çağrı merkezi  bugün ilk çağrılarını aldı. 150 kişinin 9 saat mesai ile çalıştığı çağrı merkezinde açılış sonrası renkli görüntüler yaşandı. Vali Vekili Ramazan Seçilmiş, Belediye Başkanı Ahmet Fakıbaba ve Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulu Üyesi Galip Zerey, çağrı alan genç bir kızın yanına oturarak Vodafone müşteri ile görüştüler. Yapılan görüşmede Vodafone müşterisinin doğum günü olması nedeniyle doğum günü kutlanarak kendisine çikolata ve çiçek posta yoluyla gönderileceği söylendi.  Bu durum karşısında Vodafone müşterisi, kendisi ile görüşenlere teşekkürlerini iletti.

 

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2014, 15:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142