Title of a News Article

Külünk Urfa'da...

Külünk Urfa'da...
banner206
Başta FETÖ terör örgütü ve PKK'nın faaliyetlerini açık bir dille eleştiren isimlerin başında gelen 
AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa'ya geldi. Ekonomi Kulübü Şanlıurfa Şubesi'nin 'Şehir Konuşmaları' kapsamında düzenleyeceği etkinliğe katılmak üzere Şanlıurfa'ya gelen Külünk, bu etkinlikte konuşmacı olarak yer alacak.

Ekonomi Kulübü Şanlıurfa Şubesi'nin daveti üzerine Şanlıurfa'ya gelen AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, kentte bazı sivil toplum kuruluşu başkanlarıyla bir almayı planlıyor. İlk Olarak Ekonomi Kulübü'nü ziyaret eden Külünk, burada kendisine Şanlıurfa eski Milletvekili Abdulkerim Gök, Prof. Dr. Eğitimci Yazar Abdullah Ekinci ve emlak sektörünün tanınmış isimlerinden Necip Özbek eşlik etti. 

Ziyaret kapsamında Külünk ve beraberindekiler ile Şube Başkanı Mehmet Ulutaş arasında sıcak bir sohbet gerçekleşti. Şanlıurfa'da yapılan çalışmalar ve ekonomi konusunda yapılan yatırımlardan söz edildiği belirtildi. 

Metin Külünk, Ekonomi Kulübü Şanlıurfa Şubesi tarafından bugün saat 13:00'da GAPTEM'de düzenlenecek olan 'Şehir Konuşmaları' adlı sempozyuma katılarak konuşma yapacak. Külünk son olarak 
Saat 19.00 de ise Ziraat Odası konferans salonunda " YENİ TÜRKİYE EKSENİNDE ORTADOĞU "konulu Konferansta konuşma yapacak.

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2016, 11:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195