Title of a News Article

Meclis ŞUTSO'u red etti...

Meclis ŞUTSO'u red etti...
banner206

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası’nda restleşme devam ediyor. Sürekli olarak mizanı onaylamayan meclis üyeleri 2020 bütçesini de onaylamadı. Geçmiş dönemlerde ülkenin içinde bulunduğu ekonomik krize rağmen kendi üyeleri hakkında icra başlatarak gündeme oturmuş ardından her ya yapılan toplantılarda mizan ret edilmişti. 2020 bütçesini onaylamak için yapılan toplantının sonunda oylama yapıldı. Yapılan oylamada 26 evet oyuna karşılık 42 ret oyu ile 2020 bütçesi meclis üyeleri tarafından ret edildi.

Meclis Üyelerinin istifa beklentisi

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası meclis üyeleri, yönetim kurulunun 1600 üyesini icraya verme haricinde hiç bir icraat yapmamasına tepki göstererek 7 aydır harcama mizanını ret ediyorlardı. Ancak bu gün yapılan meclis toplantısında, bütçeyi de ret eden meclis üyeleri, yaptıkları bu eylemle Yönetim Kurulu Başkanının istifasını istediklerini gösterdiler.

“Bütçeyi onaylamak, Urfa’ya ihanettir”

Konu ile ilgili düşüncelerini aktaran meclis üyeleri, Geçen yılın bütçesinde daha düşük ve projeden yoksun bir bütçeyi kabul etmenin Urfa'ya ihanet olduğunu vurgulayarak , “Bu saatten sonra Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanının kendine düşen görevi yerine getirmesi gerekiyor. Bugün yapılan meclis toplantısında yapılan oylamada meclis üyelerinin verdikleri karar bunun en açık hali ile ifade şeklidir. İnanıyoruz ki Yönetim Kurulu Başkanı da meclis üyeleri tarafından istenmediğini anlamış olup istenmediği yerde durmanın bir anlamı olmadığını görerek kendine yakışacak şekilde istifa edecektir.” İfadelerini kullandılar.

Kaynak.damgazetesi

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2019, 19:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195