Title of a News Article

Mersinde buluştular...

.

Mersinde buluştular...
banner206

 Mersin Akdeniz Sanayici ve İşadamları Derneği (Mersin ASİAD), CeyhanGirişimci İşadamları Derneği (CEYGİD) ve Şanlıurfa Girişimci İşadamları Derneği (ŞUGİAD) işbirliğiyle deniz turu programı düzenlendi. Programa yoğun ilgi gösteren işadamları dalış ve su sporları gibi etkinliklere katılarak, Akdeniz’in Mavi sularında yüzmenin keyfini çıkardı.



Yolculuk sabahın erken saatlerinde, Silifke Cennet-Cehennem yolu civarında yöresel kahvaltı programıyla başladı. Katılımcılar yöreye has lezzetlerin yer aldığı menü ile keyifli bir kahvaltı programında tanışma ve kaynaşma fırsatı buldu. Kahvaltının ardından denize açılan katılımcılara, Maceraperest Doğa ve Su Sporları Okulu profesyonel dalgıç eğitmenleri eşlik etti. Okulun kurucu eğitmeni Salih Mutlukaya, işadamlarına dalış öncesi ve sonrasında yapılması gerekenler hakkında bilgiler vererek, yüzme bilmeyenlerin de profesyonel dalgıçlarla birlikte başarılı bir şekilde dalış yapabileceğini belirtti. 

Sıralı gruplar halinde dalış için hazırlanan işadamları, dalgıçlar eşliğinde suyun derinliklerine inerken, diğer katılımcılarda Akdeniz’in serin sularında yüzmenin keyfini çıkardı. Sonrasında Kızkalesi civarına geçilerek su sporları bölümünde katılımcılar keyifli ve heyecan dolu anlar yaşadı. Şehir dışından gelen misafirler Kızkalesi’ni gezdikten sonra tekne etrafında bol bol yüzerek su sporlarına katıldı.



Programa katılan Mersin Genç ASİAD Başkanı İsa Altuntaş, düzenlenen sosyal aktivitelerle üyeler arasındaki ilişkilerin gelişmesine katkı sağladıklarını belirtti. İşadamlarının yoğun iş temposu arasında az da olsa stresten uzak kalmalarını ve dinlenmelerini amaçladıklarını ifade edenAltuntaş, sosyal etkinliklerin önemli yanlarının olduğunu söyledi. Altuntaş, "Tanışma ve kaynaşmayı sağlayan bu programlarla, dayanışma ve birliktelik anlayışımızda gelişmektedir. Dolayısıyla bu etkinlikleri çeşitli zaman aralıklarında düzenlemeyi amaçlıyoruz. Bu günkü programımızda şehir dışından da çok sayıda misafirimiz vardı. Bu sayede program farklı bölgelerden kültür ve düşünceleri bir araya getirmiş oldu." ifadelerini kullandı. Programın amacına ulaştığını kaydeden Altuntaş, özellikle dalış bölümünde işadamlarının çok keyif ve başarılı olduğunu belirterek, yüzme bilmeyenlerin de dalışlarını tamamladığını söyledi. Altuntaş, aktivitelere katılan tüm işadamlarını tebrik ederek, bu tür etkinliklerin zaman içerisinde devam edeceğini vurguladı.

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2014, 15:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195