Title of a News Article

Müjdeyi Bakan Pakdemirli Verdi

​​​​​​​Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, ihalesi yapılan Şanlıurfa-Birecik Mezra Göleti İkmali Projesi ile 260 hektarlık alanın sulanacağını duyurdu.

Müjdeyi Bakan Pakdemirli Verdi
banner206

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, ihalesi geçtiğimiz günlerde Devlet Su İşleri Şanlıurfa 16. Bölge Müdürlüğü'nde yapılan ve 15 Milyon TL bedelli Şanlıurfa-Birecik Mezra Göleti İkmali Projesi ile 260 hektarlık alanın sulanacağını duyurdu.

Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam, AK Parti Birecik ilçe Başkanı Abdulvahap Aktar ve Birecik Belediye başkan Yardımcısı Reşat Uzun, DSİ Genel Müdürü Kaya Yıldız ile geçtiğimiz aylarda Birecik Mezra Gölet İkmali Projesi'nin hayata geçirilmesi için görüşme gerçekleştirmişti.

Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam, Mezra sulama göletinin yeniden ihale edilmesinden dolayı Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, DSİ Genel Müdürü Kaya Yıldız ve DSİ 15. Bölge Müdürü Mahmut Berber'e teşekkür etti.

Devlet Su İşleri tarafından yürütülen projenin %75’lik kısmı tamamlanırken, kalan %25’lik kısmı için ise çalışmaların tüm hızıyla sürdürüldüğü öğrenildi. 289.3 hektarlık tarım arazisini su ile buluşacak olan “Mezra Göleti Projesi”nin kısa sürede tamamlanması hedefleniyor.

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2021, 14:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195