Title of a News Article

Novada AVM’den Erdoğan’ın çağrısına tam destek

.

Novada AVM’den Erdoğan’ın çağrısına tam destek
banner206

Şanlıurfa’da yeni açılacak olan Novada Alışveriş Merkezi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan istihdam seferberliğine Bin kişilik çalışan kontenjanı ile destek verecek.

Şanlıurfa’nın merkezinde yer alan konumunda, 11 Nisan Şehir Parkı ile birleşen özel konseptiyle ziyaretçilerini ağırlamaya başlayan Novada Park’ta Bin kişi istihdam edilecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan istihdam seferberliğine 1.000 kişilik çalışan kontenjanı ile destek vermenin gururunu yaşıyor. 

Bu arada Turkmall tarafından Şanlıurfa’da hayata geçen Novada Park Şanlıurfa, toplam 35.300 metrekare sosyal alanıyla, 11 Nisan Şehir Parkı ile birleşen mükemmel uyumu içinde yaşam ve eğlenceyi şehrin doğası ile bir araya getiriyor. Novada Park, ulusal ve uluslararası pek çok markaya ev sahipliği yaparak, park alanları, macera parkurları ve eğlence alanları ile çocuklar, gençler ve aileler için Şanlıurfa'nın yeni sosyal yaşam merkezi ve buluşma noktası olarak öne çıkıyor.

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2017, 15:50
YORUM EKLE
YORUMLAR
siyene
siyene - 7 yıl Önce

hani eski 11 nisan stadyumu park olacaktı. Milleti yine kandırdınız...

Avere
Avere - 7 yıl Önce

Yöneticilik bu deyil bursa belediyesi eski sıtatın yerini yeşil alan yapacağını kamuoyuna duyurdu bizimkiler ne yaptı yeşilin az olduğu bu şehirde urfa yöneticileri ne yaptılar avm ne diyelim urfa belediyesine şimdi.

mahmut uslu
mahmut uslu - 7 yıl Önce

hani park hani cami hani yaşam alanı bahceli evler esnafı kan aglicak haberleri yok millet sustukca hele urfa halkı herşeye boyun egiyo bazıların cıkarları icin susuyorr ayıp ayıp bi antep bi diyarbakır kadar olamadık

SIRADAKİ HABER

banner195