Title of a News Article

ÖĞRENCİLER GÜRBAĞ'DA

.

ÖĞRENCİLER GÜRBAĞ'DA
banner206

  

Harran Üniversitesi Mühendislik Fakültesi tarafından öğrencilerin pratiklerini geliştirmeleri için “teknik gezi” düzenlendi. Gezi kapsamında  prefabrik üretimi yapan Gürbağ fabrikasında öğrencilere teknik bilgiler verildi. Gürbağ yönetim Kurulu Başkan vekili iş adamı İsmail Bağıban, iş tecrübelerini öğrencilere aktardı. 

 

Mühendislik Fakültesince düzenlenen teknik gezi kapsamında Şanlıurfaspor Başkanı olan İsmail Bağıban’ın sahibi olduğu Gürbağ Prefabrik fabrikası gezildi. Fabrikada öğrencilere Prefabrik’in üretim aşamaları bir bir anlatıldı. Öğrencilere eşlik eden Fabrika sahibi İsmail Bağıban, ayrıca fabrikanın işleyişi hakkında da öğrencileri bilgilendirdi.

 

Böyle bir gezi ile öğrencilerin pratiklerini geliştirmek istediklerini söyleyen Rektör Yardımcısı ve Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ali Sarıışık; “Öğrencilerimize okulda teknik konularda bilgilerimiz paylaşıyoruz. İşi saha kısmında uygulamaları yerinde görmek ve incelemek için fırsat vermemiz lazım. Bunun için de öğrencilerimizi çeşitli zamanlarda işletmelere götürüyoruz. İşletmelerin işleyişini sadece kağıt üzerinde görerek mezun olmak yetmez. İşletmenin her aşamasını bizzat görerek ve dokunarak yaşaması lazım. Biz de bu tür teknik gezilerle bunu amaçlıyoruz. Faydalı bir gezi oldu. Bizi ağırlayan ve her konuda öğrencilerimizin sorularına içtenlikle cevap veren değerli iş adamı İsmail Bağıban’a da teşekkür ederim” dedi.

Günü birlik düzenlenen teknik geziye Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ali Sarıışık başkanlığında  İnşaat Bölümünden 24 öğrenci  katıldı.

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2016, 15:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195