Title of a News Article

Önen Türkiye'ye yatırım için uğraşıyor...

Önen Türkiye'ye yatırım için uğraşıyor...
banner206
 Büyükelçi Önen, Uludağ İçecekleri Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erbak'ı Büyükelçilikte kabul etti;
“Kapımız Türk ve Çinli iş adamlarına her zaman açıktır”


Türkiye’nin Çin Halk Cumhuriyeti (ÇHC) Pekin Büyükelçimiz Abdulkadir Emin Önen, Uludağ İçecekleri Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hakkı Erbak'ı Büyükelçilik konutunda kabul etti. Büyükelçimiz A.Emin Önen, kapılarının Türk ve Çinli iş adamlarına her zaman açık olduğunu söyledi.

Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyarette, şirketin Çin içecek piyasasına yönelik vizyonu ve ihracat imkanları hakkında istişarede bulunuldu.

Çin ve Türk iş adamlarımıza elimizden gelen desteği esirgemeyeceğiz
Çin Halk Cumhuriyeti ile Türkiye arasında siyasi, ekonomik, eğitim, kültür, sanayi ve ticaret vs her konuda karşılıklı iş birliğinin geliştirilmesi konusunda çaba sarf ettiklerini her fırsatta dile getiren ÇHC Pekin Büyükelçimiz Abdulkadir Emin Önen, “Uludağ içecekleri Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet H. Erbak’ı Büyükelçiliğimizde kabul ederek fikir alışverişinde bulunduk. Neler yaptıklarını ve daha fazla neler yapmayı amaçladıkları, Çin ile nasıl bir işbirliğinin her iki ülke yararına olacağını konuştuk. Ürettikleri içeceklerin ihracat edilmesi imkanları konusunda da istişarelerde bulunduk. Her zaman dediğimiz gibi, gerek ülkemizde yatırım yapmayı planlayan Çinli iş adamları, gerekse Çin’de yatırım yapmak isteyen yada Çin ile karşılıklı alışveriş yapmak, ürettiklerini satmak isteyen Türk iş adamlarımıza kapımızın her zaman açık olduğunu, elimizden gelen desteği esirgemeyeceğimizi söyledik” dedi.


Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2018, 11:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195