Title of a News Article

Özaslan, 'Urfa'dan milyoner gençler çıkaralım'

Özaslan, 'Urfa'dan milyoner gençler çıkaralım'
banner206

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Emin Özaslan yaptığı açıklamada, Urfalı Genç Girişimciler için çağrıda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Urfa isotu coğrafi işaret tescili alarak “Taste Of Urfa” markasıyla uluslararası pazarlarda satışa sunuldu. Bu projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen Şanlıurfa Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile diğer ilgili tüm kurum ve şahıslara teşekkür ediyorum.

Urfalı gençlerimiz adına düşündüğümüz bir proje için çağrıda bulunmak istiyorum…

Gelin, Urfa’dan Milyoner Gençler Çıkaralım..!

Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip olan Urfa’daki girişimci gençlerimizin yöresel ürünlerimizi işleyerek ihracat yapmalarına olanak sağlayalım. İsotu işleyerek; pul biber ve biber salçasına dönüştürsünler. Patlıcan, domates ve biberi işleyerek; kurutmalık ürünlere dönüştürsünler. Sonra da kendi markalarıyla ihracata hazır hale getirsinler. Bu iş dolayısıyla hem Urfalı kazanacak ve hem de memleket kazanacak. Ben eminim ki çok sayıda “Urfalı Milyoner Gencimiz” olacak.

Bu iş için atıl durumda olan bazı pasajlardaki küçük ofisler “Girişimci Gençlerimiz” için tahsis edilebilir. Gençlerimize tablet, bilgisayar ve ticari yazılım programları ücretsiz olarak verilsin. Marka patenti, ürün ambalajları konusunda da destek sağlansın. Onlar da ürünleri direkt tarladan alıp ev hanımları aracılığıyla işlesinler ve satışa hazır hale getirsinler. İlerleyen süreçte de yeni açılacak olan Gıda Organize Sanayi Bölgesi’nde bu gençlerimize ücretsiz yer tahsis edilsin. Gençlerimiz gerisini çok rahat getirebilirler.

Gençlerimiz adına bu projenin hayata geçirilmesi için;

Valimiz Sayın Abdullah Erin’e,

Şanlıurfa Milletvekilleri’ne,

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Zeynel Abidin Beyazgül’e,

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın İ.Halil Peltek’e ve ilgili tüm kurum ve kuruluşlara çağrıda bulunuyorum ve özel destek rica ediyorum.

Her şey gençlerimiz için…

Her şey memleket için…

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195