Title of a News Article

Pakdemirli müjdeyi verdi

Pakdemirli müjdeyi verdi
banner206

Şanlıurfa'da, 260 hektar alan tarım arazinin sulanacağı bildirildi. Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli bu müjdeyi sosyal medya hesabından duyurdu. Birecik Mezra sulama göleti için Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam, Ak Parti ilçe başkanı Abdülvahap Aktar ve Belediye Başkan yardımcısı Reşat uzun, bir süre önce DSİ Genel Müdürü Kaya Yıldız ile bir görüşme yapmışlardı. Görüşme olumlu sonuçlandı.

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir PakdemirliŞanlıurfa’ya yapılacak olan projeleri sosyal medya hesabından paylaştı. ‘Suyun Gücü Milletle Buluşuyor’ hashtagı ile paylaşım yapan Bakan Pakemirli, “Şanlıurfa’mıza şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Bakan Pakdemirli’nin Şanlıurfa’ya ilişkin paylaştığı görselde, “15 milyon TL bedelli Şanlıurfa-Birecik Mezra Göleti İkmali Projesi ile 260 hektar arazi sulanacak. Su vatandır” ifadelerine yer verildi.

Birecik Mezra sulama göleti ihalesi ise bu ay başında DSİ 15.bölge Müdürlüğünce yapılmıştı. DSİ tarafından yapılan ihale duyurusu ilçede memnuniyetle karşılandı. Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam, Tarım ve orman Bakanı Bekir Pakdemirli, DSİ Genel Müdürü Kaya Yıldız ve DSİ 15.Bölge Müdürü Mahmut Berber'e teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2021, 11:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195