Title of a News Article

Peltek'ten flaş kur değerlendirmesi!

Peltek'ten flaş kur değerlendirmesi!
banner206

Ülkemizde gerçekleşen ekonomik gelişmeleri değerlendiren ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı i.Halil Peltek, “Girişimciler, yatırımcılar ve üreticiler için en önemli unsurlar finansal istikrar ve öngörülebilirliktir.” dedi.

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “İş dünyası temsilcilerinin yaşanan bu gelişmelerden etkilenmemesi adına hükümetimiz tarafından yürütülen çalışmalar, bu problemlerin en kısa zamanda üstesinden gelebileceğimizin göstergesi durumundadır. Türkiye ekonomisi; kur, faiz ve enflasyon gibi birimleri makul seviyeye çekebilecek güçlü bir yapıdadır. Girişimciler, yatırımcılar ve üreticiler için en önemli unsurlar finansal istikrar ve öngörülebilirliktir. Hükümetimiz uyguladığı ve planladığı stratejik hamleler, tüm iş dünyası temsilcilerinin beklentisi olan finansal istikrarı ve öngörülebilirliği sağlayacaktır. Ekonomi kurmaylarının iş dünyası ile aktif iletişim içinde olması ve kısa vadede üretimi kolaylaştıracak tedbirler alması biz iş dünyası temsilcilerini daha da cesaretlendirecektir.

Bize düşen, yaşanan tüm bu gelişmelerin küresel ölçekli boyutta konjonktürel bir durum olduğunu bilerek hareket etmektir. Hassas bir dönemden geçtiğimiz bu dönemde hükümet, özel sektör ve tüm vatandaşlar olarak elbirliğiyle bu olumsuz süreci aşacağız. Ülkemizin potansiyeline güveniyoruz.” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195