Title of a News Article

Projeler, İşgem İle Hayata Geçecek

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, İŞGEM çalışması kapsamında paydaş kurumların yetkilileri ile bir araya geldi. Toplantı sonrası bir değerlendirme yapan Başkan Çiftçi, "İŞGEM ile fikirlere uygulama şansı verilecek" dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, İş Geliştirme Merkezi (İŞGEM) çalışması kapsamında Harran Üniversitesi, Şanlıurfa Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) İl Müdürlüğü, GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı ve Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası'nın da aralarında bulunduğu paydaş kurum temsilcileri ile bir araya gelerek toplantı gerçekleştirdi.
Toplantının ardından bir değerlendirme yapan Başkan Çiftçi, İŞGEM çalışması kapsamında üretilen projelerin hayata geçirilerek kalkınmanın sağlanacağını söyledi.
Toplantıya katılan tüm paydaş kurum temsilcilerine teşekkür eden Başkan Çiftçi, "TEKNOPARK anlamında üniversitemizin, GAP Kalkınma Başkanlığımızın, KOSGEB'in, Ticaret Sanayi Odasının ve bunun yanında bir çok paydaşın olduğu proje içerisinde bizler de Büyükşehir Belediye Başkanlığı olarak bir adım atma niyetindeyiz. İŞGEM'lerin temel hedefi TEKNOPARK'ta proje haline gelen fikirlerin uygulama alanında onları desteklenmesi sureti ile uygulama şanslarını vermektir. Bu da Şanlıurfa'da yeni projelerin hayat bulması anlamında atılacak adımlar arasındadır. Zaten KOSGEB bu anlamda desteğini veriyor. Ayrıca uygulama sahasında Büyükşehir'in de ortak olması ile fikir birlikteliği oluşmuş olacak. TEKNOPARK anlamında üniversitemiz çalışmayı yapacak, bizler de bu çalışma çerçevesinde tekliflerimizi hazırlayıp inşallah yetkili kurumlarla kararımızı aldıktan sonra adım atacağız" diye konuştu. (URFASTAR)

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2017, 15:02
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kadir kaya
Kadir kaya - 7 yıl Önce

Lütfen Urfa'mıza hizmet edin Urfa düşmanlığı yapmayın Urfa'nın öz evlatları ekmeğini yendiğiniz vatana şehre sahip çıkın Allah için .bu arada ayık olun bazı Urfa düşmanlarına isimlerinin önünde akademik ünvan yapıştırılsa da renkten renge giren insanlara . Sayın Prof Ali sarıışık hocamı saygı sevgi ile izliyoruz sizi tenzi ederiz sayın hocam Urfa için hoş geldiniz üniversitenin size ihtiyacı var

SIRADAKİ HABER

banner195