Title of a News Article

Şanlıurfa'da LPG Savaşları

Şanlıurfa'da yıllardan bu yana süre gelen LPG fiyatlarındaki artış tartışmaları son günlerde işe yaradı. Bazı firmalar LPG'de indirime gitti.

Şanlıurfa'da LPG Savaşları
banner206

Şanlıurfa'da uzun yıllardan bu yana süren LPG tartışmaları son günlerde giderek dozajını aştı. Vekillerin bir biri ardına önerge verdikleri ve halk arasında yoğun tartışmalara neden olan LPG tartışmalarının ardından bir takım firmalar Şanlıurfa merkezinde indirime gitme kararı aldı. Komşu illere nazaran litrede 50 kuruşun üzerinde fiyat artışının yaşandığı Urfa'da, yaşananlardan şikayetçi olan vatandaşlar da defalarca ilgili kurumlara mesaj göndererek soruna çözüm bulunması yönünde talepte bulunmuştu.

 

URFA'DA LPG FİYATLARI NEDEN YÜKSEK

İddialara göre Şanlıurfa'da LPG fiyatlarının yüksek olmasının nedeni yine Urfa merkezli bir iki firma olarak gösteriliyor.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), sıvılaştırılmış petrol gazları (LPG) piyasasında tavan fiyat uygulamasına göre belirlediği ücretlendirmenin en üst seviyesinde bir rakam belirleyen Şanlıurfa'da bir takım firmalar, iddiaya göre şehir merkezindeki tüm firmaların da aynı fiyattan satış yapması için baskıda bulunuyor. Yine iddialar arasında baskı gücü yüksek olduğu söylenilen firmaya karşı gelmek istemeyen diğer bazı firmaların da aynı uygulamaya gitmesi ile yaşanan kargaşa LPG'de üst fiyatı ortaya çıkarmış oluyor.

 

EN UCUZ LMPG NEREDE?

İŞTE YANITI:

Sosyal medya üzerinden yayılan mesajlar ve fotoğraflara göre Şanlıurfa kent merkezinde en ucuz LPG satışı yapan firmalar "Akçakale Yolu üzerindeki Eski İtfaiyenin ilerisinde yer alan COŞANDAL PETROL ve Yine eski Hal Pazarı kavşağında yer alan petrol firması" olarak gösteriliyor.

 

SİZ DE LPG'DE İNDİRİM YAPAN FİRMALARIN İSİMLERİNİ YORUM OLARAK YAZIN VE URFALI SÜRÜCÜLERE DESTEK VERİN...

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2016, 09:43
YORUM EKLE
YORUMLAR
HALİL KALAYCI
HALİL KALAYCI - 7 yıl Önce

BOZAN SARI YI TEBRİK ETMEK LAZIM İLK İNDİRİMİ VATANDAŞIN MENFAATİNE ONLAR YAPTI

mantıklı
mantıklı - 7 yıl Önce

mantıklı olanda bu zaten adamın yeri şehrin göbeğinde satış oranı yüksek tuzu kuru diğeri şehrin kıyısında satış oranı düşük tabi ki indirime gidip müşteri çekip satışını yükseltmesi lazım

hüseyin akyüz
hüseyin akyüz - 7 yıl Önce

akçakale yolu 10 km ademoglu petrol 2,15

URFALI
URFALI - 7 yıl Önce

Coşandal Petrol 2.15

helal olsun
helal olsun - 7 yıl Önce

akçakaleye doğru giderken edessa hastahanesini geçince solda sunpet lpg 2.15 tl

beşir tebeşir
beşir tebeşir - 7 yıl Önce

bizler cahil oldugumuz sürece daha başımıza çok işler gelir siz yinede şükredin

Tebrikler
Tebrikler - 7 yıl Önce

Urfada LPG fiyatlarının uygun olabileceğini herkese gösterdiniz.Teşekkür ederiz Bozan Sarı , Şangaz, Coşandal Petrol !!!!

SIRADAKİ HABER

banner195