Title of a News Article

Şartsız 5 bin TL kredi...

Şartsız 5 bin TL kredi...
banner206

PTT eski günlerine geri dönüyor. Bankadan en az 5000 TL’ye kadar kredi alabileceksiniz. 5000 TL ödemelerde, sizlere hemen sonuç veren PTT, artık bankalar ile anlaşma yaparak kredi kullandıracak. İşte detaylar…

En az 5000 TL kredi alacak kişiler, PTT üzerinden başvuru yaparak düşük faiz oranları ile işlem yapacak. PTT son zamanlarda yaptığı kampanya reklamları ile birlikte, PTT kurumu üzerinden de kredi verileceğini duyurdu. PTT ihtiyaç kredisi kampanyasına katılacak kişiler, Aktifbank aracılığı ile ihtiyaç kredisi kullanabilecekler. Üstelik kredi notu düşük olan kişilerde bankadan onay alabilecekler. Aktifbank üzerinden 5000 TL’ye kadar kredi alacak kişiler, 36 ay vadeli ve 3 ay ertelemeli olarak kredi kullanabileceklerdir. 5000 TL ile 40000 TL arasında verilecek olan bu ihtiyaç kredileri bankalarda olduğu gibi TC kimlik numaranıza göre verilecektir.

Emekliyi tek kalemde Faizsiz 3 maaş avans duyurusu rekor kırdı en az 5.100 TL ödeme yapılıyor.

PTT Aktifbank N-Kolay Kredi Başvurusu

PTT’nin vermiş olduğu bu kredi kampanyasında Aktifbank n-kolay kredi kampanyası adıyla işlem yapılacaktır. Kredi kullanmak isteyenler, Aktifbank n-kolay kredi kampanyasına katılarak, 40 bin TL’ye kadar onay alabileceklerdir. Aktifbank üzerinden verilen bu kredi kampanyası başvurusu hem SMS ile hem de internet sitesi üzerinden başvuru formunu doldurarak yapılan bir kredi başvurusu kampanyasıdır. Başvuru yaptıktan 5 dakika sonra size kredi sonucu gelecek ve bu sonuca göre kredinizi kullanacaksınız. PTT ihtiyaç kredisi kampanyasına katılan kişiler, 3 ay ertelemeli ve 36 ay vadeli olarak kredilerini hemen kullanabileceklerdir.

SMS ile başvuru yapmak istiyorsanız, Kredi yazın boşluk bırakın ve TC kimlik numaranızı da yazarak 3050 numarasına gönderin. 5 dakika içinde kredi sonucu cep telefonunuza gelecektir. Onaylanan kredi tutarını en yakın PTT şubesinden kullanabilirsiniz. Ayrıca dilerseniz ev veya iş adresinizden de bu kredi kullanımını gerçekleştirebilirsiniz. Bu işlemleri yapmak için bankanın sizi aradığında ev veya iş adresimde kredimi kullanmak istiyorum demeniz yeterli olacaktır.

SMS ile başvuru haricinde bankanın nkolaykredi.com.tr adresinden de başvuru imkanı sağlanıyor. SMS ile kredi başvurusu yapamayanlar internet bankacılığını veya internet sitesini kullanabilir. Bu şekilde PTT aracılığı ile kredi almış olursunuz. PTT üzerinden kredi alacak kişiler, PTT emekli maaşı alması durumunda 60.000 TL’ye kadar kredi kullanacaklardır. Özellikle emekli maaşı PTT’de olan kişiler daha uygun faizlerle yüksek limitli krediler alacaklardır. İlan365

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195