Title of a News Article

Şutso'da imzalar atıldı

Şutso'da imzalar atıldı
banner206

ŞUTSO, Urfa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (UMTAL) ile “Nitelikli Ara Eleman Eğitiminde İşbirliği” protokolü imzaladı.

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yetim ve Urfa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü İsmail Öztoprak arasında Şanlıurfa’da ihtiyaç duyulan nitelikli işgücünün Okul-Sanayi İşbirliği kapsamında, Şanlıurfa Teknoloji Geliştirme ve Eğitim Merkezi’nde (ŞUTGEM) yapılacak eğitimlerle en üst düzeyde sağlanması amacıyla “Nitelikli Ara Eleman Eğitiminde İşbirliği” Protokolü imzalandı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yetim, “İlimizde ihtiyaç duyulan nitelikli işgücünün Okul-Sanayi İşbirliği kapsamında sağlanması adına, Urfa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Sayın İsmail Öztoprak ile “Nitelikli Ara Eleman Eğitiminde İşbirliği” protokolü imzaladık. Bu protokol ile hedefimiz, bölgede yapılacak mesleki ve teknik çalışmalarda ortak etkinlikler ve faaliyetlerde bulunmak, yurt içinde ve yurt dışında mesleki ve teknik eğitimlere ilişkin gelişmeleri, idari ve yasal düzenlemeleri takip etmek, Okul-Sanayi İşbirliği ilişkilerin verimliliğini ve sürekliliğini sağlamaktır. İnşallah, özveriyle yürüteceğimiz çalışmalarla, Şanlıurfa’da yatırımcılarımızın ihtiyaç duyduğu nitelikli işgücünün oluşturulmasına katkı sağlayacağız. Hayırlı olsun.” dedi.

Gerçekleştirilen Protokol töreninde, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Mehmet Çalışkan ve M.Sait Aydın da bulundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195