Title of a News Article

ŞUTSO Meclisi Avrupa'ya gidiyor

.

ŞUTSO Meclisi Avrupa'ya gidiyor
banner206

 Çeşitli kentlerde inceleme ve temaslarda bulunmak üzere Avrupa’ya gidecek olan Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) heyeti, Almanya’da ANUGA Gıda ve İçecek Fuarını da ziyaret edecek. Düzenlenen organizasyona yaklaşık 40 kişi katılıyor.

ŞUTSO, Meclis Başkanı İbrahim İletmiş, Başkan Yardımcıları Mustafa Taş, Kemal SÜT, Yönetim Kurulu Başkanı E.Sabri Ertekin, Başkan Yardımcısı Halil Akkaya’nın da aralarında bulunduğu 40 kişilik heyet ile Avrupa'da incelemelerde ve temaslarda bulunmak ardından da fuar ziyareti gerçekleştirmek üzere bir gezi düzenliyor. Heyet, önce Paris ve Brüksel’de bir dizi teknik incelemelerde bulanacak ardından Paris Ticaret Baş Müşavirliğini, sonra Paris MÜSİAD Şubesi’ni daha sonra da Almanya’da ANUGA Gıda ve İçecek Fuarını da ziyaret edecek.

ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı E. Sabri Ertekin gerçekleştirilecek ziyaret ve temaslarla ilgili şu açıklamayı yaptı: “09 – 15 Ekim 2015 tarihleri arasında Meclis Üyelerimiz ve personellerimizden oluşan bir heyet ile çeşitli kentlerde inceleme ve temaslarda bulunmak ve fuar ziyareti gerçekleştirmek üzere Avrupa’ya gideceğiz. Paris Ticaret Baş Müşavirimiz Sayın G.Müge Varol Ilıcak ile MÜSİAD Paris Başkanı Sayın Hakan Kalaycı Bey’e bir ziyaret gerçekleştireceğiz, ziyaretlerimizin ardından Paris ve Brüksel’de bir dizi teknik incelemelerde bulanacağız, daha sora ise ANUGA Gıda ve İçecek Fuarı ziyareti gerçekleştirmek üzere Köln şehrine geçeceğiz. Özellikle Gıda ve Hayvancılık ile uğraşan Meclis Üyelerimizin de yer alacağı bu ziyaret ile amacımız; üyelerimizin, yeni teknolojileri, alet ve ekipmanları, çalışmaları ve uygulamaları yerinde görmelerini ve bilgi sahibi olmalarını sağlamak, ilimizin gıda ve diğer sektörlerinin gelişimi açısından üreticilerimize katkıda bulunmaktır. İlimizde bu sektörlerde iştigal eden üyelerimizin kapasitelerinin arttırılması ve teknolojinin yakından tanınmasından dolayı ANUGA Gıda ve İçecek Fuarı ziyaretimiz ve teknik gezimiz önem taşımaktadır” dedi.

Gıda profesyonellerinin yakından tanıdığı ve iki yılda bir buluşma noktası olarak belirlediği ANUGA Gıda ve İçecek Fuarı Almanya’nın Köln Kentinde düzenlenecek. ANUGA Gıda ve İçecek Fuarı, Uluslararası niteliği, bağlayıcı nitelikte geliştirilmiş olan ürün programı, pazardaki gücü, sürekliliği, yaratıcılığı ve iletişim açısından etkinliği ve Fuar Konsepti ile ANUGA dünyanın en önemli uluslararası fuar etkinliklerinden birini oluşturuyor. Gıda alanında dünyanın en büyüğü olarak bilinen ANUGA Gıda ve İçecek Fuarı'na 2013 Yılında 300'den fazla Türk firması katılmıştı. Türkiye,  aynı zamanda fuara en çok firma gönderen ülkeler arasında beşinci olmuştu. Fuarda, fırınlanmış ürünler, tatlılar, pastalar, içecekler, süt ürünleri, dondurma, sağlıklı yiyecekler, hazır yiyecekler, yiyecekleri koruma tekniği, pişirme ekipmanları ile ilgili ulusal ve uluslararası alanda başarıya ulaşmış ürün ve hizmetler ziyaretçilere sunulacak.

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2015, 16:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195