Title of a News Article

ŞUTSO, MYANMAR HEYETİNİ AĞIRLADI

Myanmar’da yeni kurulan hükümet üyelerinden oluşan heyet, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldikleri Şanlıurfa’da, Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Başkanı E.Sabri Ertekin’e de bir ziyaret gerçekleştirerek Şanlıurfa’nın sanayi, ekonomik ve ticari potansiyeli hakkında bilgi aldı.

 ŞUTSO, MYANMAR HEYETİNİ AĞIRLADI
banner206

ŞUTSO Başkanı Ertekin, Myanmar İçişleri Bakan Yardımcısı Kyaw Zan Myint başkanlığında ŞUTSO’ya gelen heyete “Yerel Yönetişimler ve Yerel Kalkınmada Özel Sektörün Rolü” konusunda ve ilimizdeki yatırım fırsatları hakkında detaylı bir bilgilendirme gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen toplantıda konuşan Başkan Ertekin, heyeti ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını, iki ülke arasında ticaret köprüleri kurmaya, ticari konularda iş birliği yapmaya hazır olduklarını ve yapılacak yatırımlarda her türlü desteği sağlayacaklarını ifade etti. İlimizin, sanayi, ekonomik ve ticari potansiyelinin yanı sıra 2023 hedefleri hakkında da bir sunum gerçekleştiren Başkan Ertekin ilimizde ihracat yapan firmalarla ilgili bilgiler de verdi.

Myanmar İçişleri Bakan Yardımcısı Kyaw Zan Myint ise yaptığı konuşmada “Türkiye saha gezileri programımız kapsamında Şanlıurfa’ya geldik. Amacımız ve beklentilerimiz Şanlıurfa’da özel sektörün kalkınmadaki rolünü yerinde görmek. Bu konuda bizlere bilgilendirme yapan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız E. Sabri Bey’e teşekkür ediyoruz” dedi.

Gerçekleşen toplantıda ŞUTSO Meclis Başkanı İbrahim İletmiş ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Uludağ da hazır bulundu. Toplantı karşılıklı hediyeleşme ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. 

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2014, 17:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195