Title of a News Article

THY'ye Urfa için baskı...

özel haber

THY'ye Urfa için baskı...
banner206

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı  Ahmet Eşref Fakıbaba, Türk Hava yolları genel Müdürü Bilal Ekşi ve ekibini ağırladı. Şanlıurfa'da kamuoyunun büyük tepkisini çeken uçak sefer sayısının azlığı ve yüksek bilet fiyatları bir kez daha en yetkili isme iletildi. 

Türkiye'nin en büyük hava alanına sahip olan, ve yine Türkiyenin en büyük 7. İl'i Şanlıurfa'nın uçak sefer sayılarının azlığı ve buna bağlı olarak yoğun talebe rağmen bilet fiyatlarının yüksekliği sık sık halk tarafından gündeme taşınmıştı.  Bir süre önce yapılan görüşmeler neticesinde THY yönetimi, Ankara-Şanlıurfa sefer sayılarını ikiye çıkarmıştı. Ancak Şanlıurfa-İstanbul ve Şanlıurfa-Ankara karşılıklık seferlerinin artıırılması ve fiyatlarının çevre illerle aynı seviyeye çekilmesi sorunu ise giderilmemesi bir kez daha masaya yatırıldı.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, dün THY Genel Müdürü Bilal Ekşi ve üst düzey yöneticileri ile bir araya geldiler. Bakanlıkta gerçekleşen toplantıda, Şanlıurfa'ya daha fazla uçak seferlerinin düzenlenmesi istendi. alınan bilgilere göre, Bakan Fakıbaba ve Milletvekili Cevheri'nin, THY Genel Müdürü Ekşi'den, Şanlıurfa'dan İzmir'e , Kıbrıs'a ve Antalyaya seferlerin konulmasını, ayrıca Ankara ve İstanbula alan seferlerin artırılmasını, yüksek uçak bilet fiyatlarının indirilmesi istendi. görüşemde THY yetkililerinin bu talepleri görüşerek çözme sözü verdileri. 

Öte yandan THY Genel Müdürü Bilal Ekşi ve üst düzey yöneticilerinin önümüzde ki hafta Şanlıurfa'ya gelmeleri bekleniliyor. 

Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2017, 11:10
YORUM EKLE
YORUMLAR
Urfali
Urfali - 7 yıl Önce

Sevgili dostlar Thy yonetimi urfaya gelir derdimizi dinlemeye. Birileri hemen adamları alir sira gecesine goturur kardesim sira gecesi dursun diyen olmaz adamlara biz derdimizi anlatalim bizi bir dinlesinler hele

Gerçek urfali
Gerçek urfali - 7 yıl Önce

Değerli urfa severler yeter karın doyurmalar yatmayin uyanık olun .memlekete sen sahip çıkmazdan kim gelip eksiklerimizi dinler sorunlarımızı görür

Memitanlı
Memitanlı - 7 yıl Önce

Say'ın Bakanı'm urfa buğday pazarı esnafı feci şekilde tefecilik Dönüyor çiftçi çok zor durumda operasyon istiyoruz

taner
taner - 7 yıl Önce

şanlıurfadan kalkan ve urfaya gelen uçuşlarda biletler çok pahalı buna bir çare

SIRADAKİ HABER

banner195