Title of a News Article

Urfa'da büyük tepki toplayan olay...

.

Urfa'da büyük tepki toplayan olay...
banner206

 Şanlıurfa’da akaryakıt fiyatlarının diğer illere göre yüzde 10 ile 20 arasında değişen oranlarda yüksek satılmasına tepkiler sürüyor. Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun, “Sayın Valimiz başta olmak üzere Belediye Başkanlarımız ve Milletvekillerimiz bu soruna bir çözüm bulmalılar” dedi.

Şanlıurfa’da son günlerde sosyal medyada paylaşılan en çok konu akaryakıt fiyatları…  Çevre illerde akaryakıt fiyatlarının Şanlıurfa’ya göre yüzde 10 ile 20 arasında değişen oranlarda ucuza satışa sunulması Urfalı vatandaşların tepkisine neden oluyor. Konuyu sosyal medyada paylaşan vatandaşlar, akaryakıt fiyatlarının Şanlıurfa’da da çevre illerdeki gibi uygun fiyata satılmasını istiyorlar.

Bu konuyla ilgili Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun’ndan da açıklama geldi.

Akaryakıt fiyatlarının başka illerde ve ilçelerde ucuz olmasına rağmen Şanlıurfa merkezde yaklaşık %10-20 arasında pahalı satıldığını dile getiren Altun, Petrol istasyonları ve Akaryakıt satıcılarından bu soruna bir çözüm bulmaları istendi.

Altun, yaptığı açıklamada, şunları ifade etti;

"Şanlıurfa merkezde satılan OTOGAZ, Benzin ve Motorin pek çok il ve ilçelerimize göre çok daha pahalı satılmaktadır. Otogaz, Benzin ve Motorinin çıkış noktası aynı, alış fiyatları aynı, markası aynı olmasına rağmen çevre illerde ve ilçelerde hatta Aligör civarında bile Şanlıurfa merkeze göre %10 ile %20 gibi çok daha ucuza satılmaktadır. Üyelerimiz Merkezdeki petrol istasyonlarından bu soruna bir çözüm bulmalarını istiyor. Sorunun çözülmemesi halinde ise Mehmet Altun "Şayet bunlar çözmez ise başta sayın Valimiz olmak üzere Belediye Başkanlarımız ve Milletvekillerimiz bu soruna bir çözüm bulmalılar. Vatandaşların mağduriyetlerinin önlenmesi lazım."

  

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2016, 16:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195