Title of a News Article

Urfa ev sahipliğinde yapılacak...

Urfa ev sahipliğinde yapılacak...
banner206
 Toprak Mahsulleri Ofisi Şanlıurfa Şube Müdürlüğü, Lisanslı Depoculuk Tanıtımı ve Bilgilendirme semineri düzenliyor. 

Şanlıurfa gelecek hafta önemli bir toplantıya daha ev sahipliğini yapacak. TMO yetkilileri Lisanslı depoculuk için Şanlıurfa'ya gelecekler. 
Toprak Mahsulleri Ofisi Şanlıurfa Şube Müdürü Abdurrahman Güneş, “04 Nisan 2018 Çarşamba günü saat 15:00’da GAP TEAM Eğitim salonunda düzenleyeceğimiz toplantıda, İlimizde faaliyete geçirilecek olan Lisanslı Depoculuğun çiftçilerimiz ve tarım sektöründeki paydaşlar için önem ve faydası anlatılacak.” Dedi.

Toprak Mahsulleri Ofisi Şanlıurfa Şube Müdürlüğü tarafından, GAP TEAM Eğitim salonunda gerçekleşecek olan tanıtım ve bilgilendirme toplantısında çiftçilere ve tarım sektörünün paydaşlarına bilgi verilecek.

TMO Şanlıurfa Şube Müdürü Abdurrahman GÜNEŞ, açıklamasına şöyle devam etti;

"TMO tarafından başlatılan “Depoculuk Hamlesi” ile tam otomasyonlu, modern ve teknolojik depolar inşa edilerek ülkemizin depo açığı giderilecek, kalkınma ve milli ekonomimize de katkı sağlanmış olacaktır. Tarımsal ürünlerde fiyat istikrarını sağlamak, üretici, tüccar ve sanayiciye getirdiği avantajlar, TMO Genel Müdürlüğü, Lisanslı Depoculuk Şube Müdürlüğümüz tarafından verilecek olan Lisanslı Depoculuk Tanıtımı ve Bilgilendirme seminerine ilimizdeki çiftçilerimiz ve tarım sektörünün paydaşları davetlidir." şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2018, 15:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195