Title of a News Article

Urfa'nın Hayalini Kurduğu Proje Tamamlanıyor

​​​​​​​Şanlıurfa’ya AVM konseptinde 6 kattan oluşacak Oto Galericiler Sitesi yapılıyor. Otoreyon ismi verilen Oto Galericiler Sitesi 6 kattan oluşacak ve 155 oto galeri dükkânı yer alacak.

Urfa'nın Hayalini Kurduğu Proje Tamamlanıyor
banner206

Son yıllarda büyük yatırımların yapıldığı Şanlıurfa’ya, devasa bir proje daha kazandırılıyor. İş Adamı Mesut Ceylan tarafından Şanlıurfa’nın en prestijli oto galerilerini bir araya getiren Otoreyon Galericiler Sitesi’nin yapımı tüm hızıyla devam ediyor.

43 BİN M² ÜZERİNDE YAPILIYOR

Gaziantep yolunun 5. Km’sinde yapımı süren Otoreyon Galericiler Sitesi’nin, 43 bin m² inşaat alanı olacak. Minimum 80 m²’den 600 m²’ye kadar her bütçeye uygun dükkân seçenekleriyle yeni oto galeri işletme yönetmeliğinin tüm şartlarını eksiksiz karşılayacak devasa projede, 155 oto galeri dükkânı yer alacak.

İSTİHDAMA BÜYÜK KATKI

25 bin m² satılabilir alanı bulunan Otoreyon Galericiler Sitesi’nde adeta yok yok. Projede; 515 araçlık otopark, Cafeler, restoranlar ve dinlenme alanları, banka şubeleri, oto ekspertiz ve noter de yer alacak. Kazançlı yatırım olarak adlandırılan projenin hayata geçirilmesinin ardından yüzlerce kişiye de istihdam sağlaması hedefleniyor.

OTOMOBİL ALIM SATIMI KOLAYLAŞACAK

Şuanda inşaatı tüm hızıyla süren ve 2’nci katı yapılan Otoreyon Galericiler Sitesi’nin, yılbaşında tamamlanması planlanıyor. Projenin, oto galericilerin iş hayatına güç ve prestij, bölge halkının otomobil alım sürecine kolaylık sağlaması da amaçlanıyor.

SATIŞLAR BAŞLADI

Türkiye’de sayılı projeler arasında gösterilen ve yapısıyla adeta alışveriş merkezini andıran Otoreyon Galericiler Sitesi’nde satışlar başladı. İnşaat yanında yer alan Satış Ofisi’nde gerçekleştirilen satışlara yoğun ilgi gösteriliyor. Şimdiden çok sayıda dükkânın satıldığı projede, işyerlerinin tapularının da hazır olduğu öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2021, 14:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195