Title of a News Article

Urfa OSB'de flaş gelişme! Kabul edildi

Urfa OSB'de flaş gelişme! Kabul edildi
banner206
Şanlıurfa OSB’nin Enerji Projesi Kabul Edildi
Şanlıurfa Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü elektrik alt yapısını güçlendirmek, sanayiciye daha kaliteli ve kesintisiz enerji hizmeti sunmak için çalışmalarına devam ediyor.

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Karacadağ Kalkınma Ajansı 2019 yılı sanayi altyapısı mali destek programı kapsamında başvurduğu “Şanlıurfa Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Elektrik Enerji Hattı Altyapısı Projesi” ajans tarafından kabul edildi.

Hazırlanan proje ile mevcut elektrik hattı alt yapısına ek yeni bir hat oluşturularak büyüyen OSB’nin enerji kapasitesi arttırılacak, fabrikalara kaliteli ve kesintisiz elektrik enerjisi sunulacaktır.

Şanlıurfa OSB Bölge Müdürü Yunus Emre Aksu konu ile ilgili şunları kaydetti; “Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü olarak yaptığımız projeler bir bir destek görüyor. Büyüyen OSB’mizde yoğun bir şekilde çalışıp ürettiğimiz projelerle bölgenin altyapı, üst yapı ve diğer hizmetlerini de büyütüp kaliteyi daha da arttırmayı hedefliyoruz. Bu projelerden biri olan “Şanlıurfa Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Elektrik Enerji Hattı Altyapısı Projesi” Karacadağ Kalkınma Ajansı 2019 yılı mali destek programı kapsamında desteğe hak kazanmıştır. Bölgemize hayırlı olsun.”

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2019, 15:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195