Title of a News Article

Urfa OSB'nin yeni hizmet binasında çalışmalar sürüyor

Urfa OSB'nin yeni hizmet binasında çalışmalar sürüyor
banner206

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’ne bağlı işletme ve itfaiye birimlerinin yeni yerinin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Bölge Müdürü Osman Oktay, inşaatın yapımında desteklerini esirgemeyerek katkı sunan iş adamlarına teşekkürlerini iletti.

Her gün büyüyen, gelişen ve binlerce kişinin istihdam edildiği Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi’nde bölge müdürlüğüne bağlı yeni işletme ve itfaiye binasının yapım çalışmaları sürüyor. Kazı çalışmaları tamamlanan inşaata hızlı bir şekilde başlanıldı. 

1. Bölgede yapımı devam eden işletme ve itfaiye binası, bölgede üretim yapan firmalar tarafından desteklenerek yükseliyor. 

Yakın zamanda bölgeye kazandırılacak olan yeni işletme ve itfaiye binasına; Harran Beton, Yetimoğlu Beton, Adil Beton, Arge Prefabrik, Mustafa Alkoç, Alya İnşaat, Anakent İnşaat, Girişim Elektrik, Aktif Elektrik ve MSA Cremo destek veren firmalar oldu.

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölge Müdürü Osman Oktay, desteklerini kendilerinden esirgemeyen Harran Beton, Yetimoğlu Beton, Adil Beton, Arge Prefabrik, Mustafa Alkoç, Alya İnşaat, Anakent İnşaat, Girişim Elektrik, Aktif Elektrik ve MSA Cremo firmalarına teşekkürlerini ileterek bölgemizde ki diğer yatırımcıların da desteklerini beklediklerini ifade etti

Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2022, 17:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195