Title of a News Article

Urfa OSB’nin elektrik sorunu kökten çözülüyor

Şanlıurfa OSB'ye kesintisiz enerji sağlayacak proje 22 Haziran'da ihaleye çıkıyor.

Urfa OSB’nin elektrik sorunu kökten çözülüyor
banner206

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi’nde yaşanan elektrik kesintileri tarihe karışıyor.

Kentin idarecileri olan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Peltek ve OSB Müdürü Osman Oktay ve OSB yönetim kurulu üyelerinin destek ve girişimleri ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nda beklenen cevap geldi. Urfa OSB’sinin elektrik sorununu kökten çözülmesi için gerekli adımlar atıldı.

Sanayi Bakanlığı, Şanlıurfa OSB’nin elektrik sorununu çözülmesi adına bu ay ihaleye çıkacak. Urfa OSB bölgesine kesintisiz ve güvenilir enerji sağlamak amacıyla; 2.Kısım, İlave alan batı ve İlave alan doğu olmak üzere toplam 1.173 hektarlık alanın elektrik altyapı işine ait projeler tamamlanarak Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na sunulduğu öğrenildi.

22 Haziran günü yapılması planlanan ihale ile taraflar arasında sözleşme imzalanacak ve hızlı bir şekilde işe başlanılacak.

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi’nde yaşanan elektrik kesintileri artık tarihe karışacak. OSB Müdürlüğü sosyal medya hesabından yapılan paylaşımla şu ifadelere yer verildi;

“Şanlıurfa OSB ye kesintisiz enerji sağlamak amacıyla; 1.173 ha'lık alanın elektrik altyapı işine ait  projeler tamamlanarak Bakanlığımıza sunuldu @TCSanayi   81 Milyon muhammen bedel ile 22.06.2021 tarihinde ihale edecektir.”

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2021, 17:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195