Title of a News Article

Urfa TSO'da bir araya geldiler...

Urfa TSO'da bir araya geldiler...
banner206

Hazine ve Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nihat Etik, Kurumsal İletişim ve Dış İlişkiler Şube Müdürlüğü Daire Başkanı Muharrem Korkmaz ve beraberindeki kurum bürokratları ŞUTSO ev sahiplğinde, Şanlıurfa iş dünyası temsilcileriyle buluştu.

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO), Hazine ve Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu ile Şanlıurfa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (ŞSMMMO) işbirliğinde gerçekleştirilen toplantı, ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, Başkan Yardımcıları Mehmet Yetim, Selçuk Karakuş, Meclis Üyeleri Mehmet Aslan, Mahmut Akaslan, Şanlıurfa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (ŞSMMMO) Mustafa Karadağ ile davetlilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Resim önizlemesi

Toplantıda, Kurumsal İletişim ve Dış İlişkiler Şube Müdürlüğü Daire Başkanı Muharrem Korkmaz, Vergi Denetim Kurulu Başkanlığının Yapısı ve Faaliyetleri ile Vergi İncelemelerinde Mükellef Hakları konularında sunum gerçekleştirdi. Ayrıca toplantıda, davetliler gelen bürokratlara sorularını iletme fırsatı buldu.

Toplantının öncesinde; Hazine ve Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nihat Etik, Kurumsal İletişim ve Dış İlişkiler Şube Müdürlüğü Daire Başkanı Muharrem Korkmaz ve beraberindeki kurum bürokratları ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, Meclis Başkanı Ahmet Altun, Yönetim Kurulu Üyeleri Kadir Kılıçoğlu ve Metin Baydar ile bir araya geldi.

Resim önizlemesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195