Title of a News Article

Urfalı iş adamından büyük başarı

Urfalı iş adamından büyük başarı
banner206
Şanlıurfalı Girişimci-İş Adamı Hasan KAYTAN’ın Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı 2008 yılında faaliyetlerine başlayan “Hassan Elektrik A.Ş”  2012/2015 Yılları Arasında Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen 100 Şirketi Arasında büyük bir başarı yakalayarak 34. Oldu.

TOBB öncülüğünde, TEPAV işbirliği ile Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi belirlendi. Ödül Töreni TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde, Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli’nin de katılımıyla gerçekleştirildi.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Rıfat Hisarcıklıoğlu Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 firmasına ilişkin listeyi oluştururken başvuru yapan şirketlerin 2012-2015 dönemindeki ciro artış hızlarını dikkate aldıklarını anlatan HİSARCIKLIOĞLU “Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketinin bu dönemdeki ortalama büyümesi yüzde 438. Bu müthiş bir rakam. Türkiye’deki milli gelir artışının 12 kat üzerinde bir performans gösterdiler.” Diye konuştu.
 
Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli konuşmasında, TOBB’un düzenlediği "Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 şirketi" yarışmasında ödül alan firmalar için TOBB Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen törende konuşan Canikli, üretim yapmanın zor ve zahmetli bir süreç olduğunu söyledi. Bankaların kredi uygulamaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Bakan Canikli; Kredi Garanti Fonu (KGF) kefaletiyle kredilerin yapılandırılmasına ilişkin uygulamanın önümüzdeki hafta başlayacağını belirterek, "Bankanın 'hayır' diyebileceği bütün alanları kapatıyoruz. Kesinlikle hiçbir firmamızın söylediğimiz (finansal) sıkıntılar nedeniyle piyasadan çekilmesine müsaade etmeyeceğiz." dedi. 


Hasan Kaytan Ödül töreninden sonra yaptığı açıklamada, Mutluyuz, Gururluyuz Biz Hassan Elektrik A.Ş olarak 2008 yılında Elektrik ve Enerji sektöründe faaliyetlerimize başladık. Dünya elektrik piyasasında kendini kanıtlamış elektrik üreticilerinden Hyundai firmasının Anadolu Bölge Bayiliğini yapmaktayız  ve geçtiğimiz yıl LS İndustrial Systems Türkiye distribütörü olduk. Şu anda durgun olan ülkemiz ekonomisine canlılık katmak için, ülkemizin her yerine ulaşmaya çalışıyoruz ve çok çaba sarf ediyoruz. Ve bizim şu anda hali hazırda 27 bölge müdürlüğümüz var.81 il ve 700’ün üzerindeki ilçede takım arkadaşlarımız satış ve pazarlama faaliyetlerini sürdürüyor. 2016 yılının ilk çeyreğinde faaliyete başlayan Pano imalathanemiz var. Ben başarıya açım, aldığımız bu ödül beni büyük başarılar için kamçılıyor. İnşallah yeni kurulacak olan imalathanemizi memleketim Şanlıurfa’ya kuracağız. Yaklaşık 150-200 civarında istihdam yaratacağız.

Biz bu ödülü 2012/2015 yılları arasında %368 büyüme gerçekleştirdik diye aldık. 2016 yılında %100 lük bir büyüme oranı yakaladık. İnşallah Allah nasip ederse 2017 hedefimiz yine %100 lük bir büyüme oranı artışı olacaktır. Biz devletten destek bekliyoruz. Ödül töreninde Başbakan Yardımcımızla da görüşme fırsatımız oldu. İstihdam yaratmak istiyoruz.60 personel arkadaşımız var. 2017 yılı Hedefimiz 200 personel olacak inşallah.

Ülkemiz fırsatlar ülkesi ve dünyayla iç içe yaşıyoruz. Bizim ülkemiz Elektrik ve enerji sektöründe anahtar oyunculardan biridir. Son zamanlarda baraj yapımı sayılarının artması, kentsel dönüşüm çabaları, hükümetimizin istihdam ve teşvik politikaları, hammadde üretiminin arttırılma çabası, bizim yer aldığımız elektrik-enerji sektörünün de canlanmasına vesile oldu.

Başbakan Yardımcımız Nurettin CANİKLİ Beyefendi’nin ödül töreninde açıklamasını yaptığı Girişimciyi ve Esnafı korumak adına Kredi Yapılanması ile ilgili açıklamaları ise, hükümetimizin ekonomiyi canlandırmak adına ne denli istekli olduğunu gösterdi.

Ben genç kardeşlerimize pozitif örnek olmak istiyorum. Genç Kardeşlerime tavsiyem Girişimci olun.   3-5 arkadaş bir araya gelin yatırım yapın. Rızkınızı ticarette arayın. Takım ruhuna, ekip çalışmasına bir ve beraber olmaya inanın. Doğru bildiğiniz yolda sabırla ve istikrarla ilerleyin. Ben öyle bir ekip kurdum ki, her şey yerine öyle güzel oturdu ki şu an bütün çalışma arkadaşlarımız birbirinin eksik tarafını tamamlıyor. Birlikten kuvvet doğar Sizler de başarabilirsiniz.
Bizim bu ödülü almamıza vesile olan tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2017, 16:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195