Title of a News Article

Urfalı sürücülere müjde...

.

Urfalı sürücülere müjde...
banner206

Şanlıurfa’da Aytemiz Bem Petrol, motorinde yüzde 11 oranında indirim yaptı. Normalde 3.65 Kuruşa satılan motorin, Aytemiz Bem Petrol’de 3.23 kuruşa satışa sunuluyor.

GAP Arena Stadyumu yanında bulunan Aytemiz Bem Petrol sürekli düzenlediği kampanyalarına yenisini ekledi. Daha önce LPG’de yapmış olduğu indirim kampanyalarıyla adından söz ettiren Aytemiz Bem Petrol, bu kez de ‘Haftanın ürünü’

olarak motorinde yüzde 11’lik oranında indirim yapma kararı aldı. Türkiye’de her geçen gün petrol fiyatları artarken, Şanlıurfa’da yapılan indirim sürücüleri sevindirdi.

Aytemiz Bem Petrol Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Ezer, Urfastar’a yaptığı açıklamada, hizmet kalitesini düşürmeden yıl boyu belirleyecekleri ürünlerde şok indirimleri sürdürmeyi planladıklarını söyledi.

Halka hizmet odaklı kaliteli ürünleri uygun fiyatlarda satışını desteklediklerini vurgulayan Ezer, “Her hafta petrol ürünlerimizde ve market ürünlerimizde indirim kampanyaları düzenliyoruz. Bu haftada motorinde yüzde 11’lik indirim yaptık. Tüm Urfalı sürücülerimizi bu kampanyadan faydalanmaya davet ediyoruz” dedi.



 

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2016, 15:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195