Title of a News Article

Vali Erin, Gıda İmalatçıları sitesini gezdi

Vali Erin, Gıda İmalatçıları sitesini gezdi
banner206

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Gıda İmalatçıları İhtisas Sitesi’nde faaliyet gösteren firmaları gezdi. Kooperatif Başkanı Kureyşi Çelik ile birlikte incelemelerde bulunan Vali Erin, sıkıntı ve talepleri dinledi.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, yaklaşık 2 Bin 500 kişiye istihdam sağlayan Gıda İmalatçıları İhtisas Sitesi’nde incelemelerde bulundu. Gıda İmalatçıları İhtisas Sitesi Kooperatif Başkanı Kureyşi Çelik ile birlikte sitede faaliyet gösteren firmalarını gezen Vali Erin, firma yetkililerinin sıkıntı ve taleplerini dinledi.

Site Başkanı Kureyşi Çelik, Vali Erin’e Gıda İmalatçıları İhtisas Sitesinde faaliyet gösteren firmalara ilişkin brifing verdi.

Vali Erin’i ağırlamaktan dolayı memnuniyet duyduklarını belirten Çelik, “İstihdamın geliştirilmesi yerel ürünlerin sayı ve kalitesinin artırılması yönünde daima yanımızda olan Sayın Valimiz Abdullah Erin’e gıda imalatçıları adına teşekkür ederim” dedi.

Çelik, Gıda İmalatçıları Sitesinde 2 Bin 550 kişinin istihdam edildiğini de sözlerine ekleyerek, başka firmaların da sitelerinde faaliyet göstererek istihdam sayısını arttırmak için çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2020, 00:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195