Title of a News Article

15 Temmuz nedir?

.

15 Temmuz nedir?
banner206

 Türkiye’de tarih 15 Temmuz 2016 saatler 20.00’ı gösterdiğinde ülkenin yönetimine el koymaya çalışan, Cumhuriyeti, Demokrasiyi hiçe sayan, seçilmiş iradeyi devirmek için kendi milletine kurşun sıkan hain askerler tarafından başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve dönemin hükümetinin Başbakanı olan Binali Yıldırım ve kabine üyelerini devirerek yönetime el konmak istenmiş. Ancak Milletimiz büyük bir irade ortaya koyarak seçtiği liderlere seçilmiş olan kişilere adeta kalkan olarak, Amerika’dan yönetilen ve kendine din alimi diyen hain fetullah gülen tarafından yönetilen Amerika tarafından da desteklenen bu planı yüce Türk Milleti bozguna uğratmış. Deyim yerindeyse ülkesini hainlerin eline bırakmamıştır.

15 Temmuz 2016 darbe girişimi sırasında 241 insanımız şehit olmuş. Binlerce insan yaralanarak gazi olmuştur. Türkiye’nin birliğini, büyümesini, güçlenmesini kabullenemeyen batılı ülkeler başarısız olan bu darbe girişiminden sonra bu olaya sessiz kalarak adeta taraflarını belli etmişlerdir. 15-temmuz

15 Temmuz Nedir? sorusuna kısaca cevap vermek gerekirse 15 Temmuz ülkemiz için yeni bir kuruluş ve kurtuluş yılı olarak tanımlanabilir. 15 Temmuz askeri bir darbe girişimi, ancak diğer askeri darbelerden bu darbeyi ayıran en büyük özellik ise 1960’da, 1971, 1980 askeri darbelerinde bu ülkenin askeri gücü olan Türk Silahlı Kuvvetleri kendi insanın canına kıymamıştır. 15 Temmuzda Milletin silahları milletin üzerine çevrilmiş ve 241 insanımızı katletmiştir. İşte bu yüzden 15 Temmuza; TSK içerisinde kümelenmiş olan hain ve katil teröristlerin insanlarımızı katlettiği bir kara gece olarak tarih sayfalarındaki yerini alacaktır.

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2017, 12:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195