Title of a News Article

Acı haber geldi! 1 Şehit

.

Acı haber geldi! 1 Şehit
banner206

 DİYARBAKIR’ın Sur İlçesi’nde güvenlik güçleriyle PKK’lılar arasında çıkan çatışmada keskin nişancı tüfeği Kanas’la vurulan geçici köy korucusu şehit oldu. Şarapnel parçasının isabet ettiği bir asker de yaralandı.

Diyarbakır’ın Sur İlçesi’nde hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması ve PKK’lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için 2 Aralık günü alınan sokağa çıkma yasağı devam ederken, bugün de ilçede çatışmalar sürdü. Jandarma ve polis özel harekat timlerinin birlikte yürüttüğü ve korucuların da destek verdiği operasyonlar sırasında, bugün Eğil İlçe Jandarma Komutanlığı emrinde görev yapan 1 geçici köy korucusu teröristlerin keskin nişancı tüfeği Kanas’la açtığı ateşte boynundan ağır yaralandı. Diyarbakır Asker Hastanesi’ne kaldırılan korucu, yapılan tüm müdahaleye rağmen şehit oldu.

Sur’daki çatışmaların bugün Fatihpaşa ile Hasırlı mahallelerinde yoğunlaştığı belirtildi. Çatışmalar sırasında PKK’lıların tuzakladığı bir patlayıcının infilak ettirilmesiyle meydana gelen patlamada şarapnel parçalarının isabet ettiği bir asker yaralandı. Diyarbakır Asker Hastanesi’ne kaldırılan yaralı asker tedavi altına alındı. Sur’da çatışmalar aralıklarla devam ederken silah ve patlama sesleri duyuluyor.

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2016, 16:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195