Title of a News Article

Arı gibi çalışan aday...

.

Arı gibi çalışan aday...
banner206
 AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Mehmet Akyürek seçim çalışmaları kapsamında Viranşehir Karacadağ caddesindeki esnafla bir araya geldi. 

 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Mehmet Akyürek, Viranşehir esnafı ile bir araya geldi. Sabah saatlerinde Ak parti Viranşehir ilçe başkanlığına gelen Milletvekili Adayı Mehmet Akyürek, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Yıldırım ve partililer ile birlikte Karacadağ Caddesinde  bulunan esnafı ziyaret etti. Milletvekili Adayı Akyürek’e yoğun ilgi gösteren cadde esnafı 1 Kasım seçimlerinin ülke ve ilimiz için huzur seçimi olacağı vurgusunda bulundular. AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Mehmet Akyürek’e yoğun ilgi gösteren ve seçimlerde adaylarını destekleyeceklerini belirten esnaf,’’ Viranşehir Akyürek’siz olmaz’’ dediler. 

 

Milletvekili Adayı Akyürek ve beraberindekiler, daha sonra Cumhuriyet meydanında bulunan deveciler pasajındaki camide vatandaşlarla birlikte cuma namazını kıldı. Cuma namazı çıkışında da vatandaşlar Akyürek’e sevgi gösterisinde bulundular. Bazı vatandaşlar Akyürek’le hatıra fotoğrafı çektirdi. Esnaf gezisi sonrası açıklama yapan Milletvekili Adayı Mehmet Akyürek şunları söyledi:’’ tüm esnafımızı bizzat gezip onlarla birlikte olmaya çalışıyoruz.

 

Bugün de seçim çalışmaları kapsamında Karacadağ caddesinde bulunan esnafımızı ziyaret ettik. Esnaf ziyaretlerimiz kapsamında gördüğümüz ilgiden dolayı esnafımıza çok teşekkür ediyoruz. Durumumuz gayet iyi. Haziran ayında yapılan seçimlerde çok sıkıntılarla karşılaştık ama bugün görüyoruz ki o sıkıntılar artık bitmiş ve insanlarımız huzur istiyorlar. Gezdiğimiz ve gittiğimiz yerlerde gördüğümüz şey vatandaşın huzur ve birlik beraberlik istediğidir. ‘’

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2015, 17:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195