Title of a News Article

AŞURE DAĞITIMI YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük; Muharrem ayı dolayısıyla Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan aşureleri vatandaşlara dağıttı.

AŞURE DAĞITIMI YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
banner206
 Balıklıgöl Platosunda Dergâh Camii girişinde Cuma namazının bitimiyle birlikte vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği aşureleri on binlerce vatandaş tattı. Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı ile birlikte aşureleri vatandaşlara dağıtan Vali İzzettin Küçük: “Sağ olsun, büyükşehir belediyemiz böyle bir organizasyon yaptı. 20 bin civarında vatandaşlımıza aşure dağıttık. Bu aşureler bizim ehlibeyte olan saygımızın ve sevgimizin bir ifadesidir” dedi. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ise: “Mübarek bir aydayız. Bu ay bize dostluğumuzun birliğimizin ve kardeşliğimizin ne kadar önemli olduğunu gösteren bir aydır. Biz de bu duygularla 20 bin vatandaşımıza aşure dağıttık. Afiyet, şifa olsun” dedi.

Aşure dağıtımının ardından Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve beraberindekiler de dağıttıkları aşurelerden yiyerek dua ettiler. 

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2015, 14:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195