Title of a News Article

Aydınlık'tan ağır eleştiri geldi...

Aydınlık'tan ağır eleştiri geldi...
banner206

 CHP Şanlıurfa Milletvekili adayı Aziz Aydınlık seçim çalışmaları kapsamında dün gece saatlerine kadar devam çalışmaların meyvesini almak istiyoruz dedi. Aydınlık, Cumhur İttifakı'ndaki çatlağı görüyoruz frdi.

CHP Milletvekili adayı Aziz Aydınlık "Cumhur İttifakı'nın içinde bir çatlama olduğunu görüyoruz. Yapay bir beraberlik olduğunu görüyoruz. İktidarı yürütme amacıyla kurulan bir iktidar ittifakının, sadece ayakta kalabilmek, iktidarı sürdürmek adına oluşturulmuş bir ittifakın seçime kadar yürüyebileceği şüphelidir" dedi.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Millet kıraathaneleri kuracağız" açıklamasını eleştiren CHP Şanlıurfa Milletvekili adayı Aziz Aydınlık , "İnsanların önüne 16 yıl sonra 'çılgın ve dev proje' diye kıraathane getiren anlayıştan bu memleketin, bu milletin elde edebileceği bir fayda yoktur. Kıraathaneleri bu memleketin çocuklarına layık görenler, şimdi çıkıp, 'Oralarda internet olacak' diyormuş. Türkiye'de Wikipedia'yı 1,5 yıldır yasaklayan, Erdoğan´ın kendisidir. Dünyanın hiçbir yerinde yasak olmayan, en büyük elektronik ansiklopedi Wikipedia'ya erişim yasak. Gençleri aldatacaklarını sanıyorlar; ama gençlerimiz bunları yakından takip ediyor" dedi.

Aydınlık bu gece yarısına kadar seçim bürosunda oturan seçmenlerle bir durum değerlendirmesi yaptı.

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2018, 02:39
YORUM EKLE
YORUMLAR
afatsum
afatsum - 6 yıl Önce

sayın aydınlık bu partide sizden başka aday yok mu onları neden saha da görmüyoruz acaba seçilemeyecekler ne gerek var mı diyorlar

SIRADAKİ HABER

banner195