Title of a News Article

Ayhan" Yuvaya döndüm"

Ayhan" Yuvaya döndüm"
banner206

Akçakale eski belediye başkanı Abdülhakim Ayhan, MHP'ye geçtiğini söyledi.

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde iki dönem belediye başkanlığını yapan Abdülhakim Ayhan, siyasete MHP çatısı altında devam edecek. 

MHP'li Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, Akçakale eski belediye başkanı Ayhan'a MHP rozeti takarak MHP'ye üye etti 

MHP'ye üye olan Ayhan" Ben eski yuvama döndüm, bundan böyle siyaseti MHP saflarında MHP kadroları ile yapacağım"dedi . Akçakale kırsalına Harran belediye başkanı Özyavuz ile gezen Ayhan, " Mart 2019 seçimlerinden sonra halkımızla daima iç içe olduk. Bu akşamda MHP rozeti üyesi olarak vatandaşımızın yanındayız, yuvaya döndük, hayırlı olsun"dedi.

MHP'ye üye olan Akçakale eski belediye başkanı Abdülhakim Ayhan'a rozetini takan Harran belediye başkanı Özyavuz ise şunları kaydetti" sayın Ayhan, bölgemizin önemli siysetçisi, kendisine yeni yolunda yanımızda olmasından dolayı kutlarım"dedi.

Ayhan, geçtiğimiz hafta, GAP havaalanında MHP Şanlıurfa milletvekili MKYK üyesi İbrahim Özyavuz'u havaalanında karşılaması dikkat çekmişti.

Öte yandan Ayhan, 2009 yılında SP"den Belediye Başkanı seçilmiş, ardından Ak Parti'ye geçmişti. Ayhan, Mart 2019 yılında yine SP'den aday olmuş ancak seçimi kaybetmişti.

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2020, 14:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195