Title of a News Article

Bahçeli, "Bayramın birliğimizi ve dirliğimizi pekiştirmesini diliyorum.'

Bahçeli, "Bayramın birliğimizi ve dirliğimizi pekiştirmesini diliyorum.'
banner206

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Bayramın birliğimizi ve dirliğimizi pekiştirmesini diliyorum. Unutmayalım ki küslüklerin yaygınlaşması, dargınlıkların yoğunlaşması, gönüller arasına mesafe ve engellerin koyulması hiç kimseye bir şey kazandırmayacak, bilakis kaybettirecektir. “değerlendirmesinde bulundu.

Bahçeli, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, pek çok  sorun ve sıkıntının var olduğu bir zaman diliminde Kurban Bayramı'na vasıl  olunduğunu belirterek, "Bayramlaşma coşkusunun ruhen, kalben, ahlaken yaşandığı  müstesna bir döneme ulaşmanın derin ve engin hissiyatını yaşıyoruz. Kurban  Bayramı cenabıAllah'a manen yaklaşmanın mübarek bir fırsatıdır." ifadesini  kullandı.

Bahçeli, mesajında şunları kaydetti:

"Bayramın birliğimizi ve dirliğimizi pekiştirmesini  diliyorum. Unutmayalım ki küslüklerin yaygınlaşması, dargınlıkların yoğunlaşması,  gönüller arasına mesafe ve engellerin koyulması hiç kimseye bir şey  kazandırmayacak, bilakis kaybettirecektir. Kucaklaşmak varken birbirimize sırt  çevirmek, birbirimizden kopmak vebaldir, tarihi bir yanlıştır. Nerede yaşarsa  yaşasın milletimizin her güzel evladının Kurban Bayramı'nı kutluyorum. Ağır  krizler altında umut ve huzur arayan gönül ve kültür coğrafyalarımızda varlık  mücadelesi veren kardeşlerime en iyi dileklerimi sunuyor, bayramlarını tebrik  ediyorum."

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2019, 22:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195