Title of a News Article

Başkan Bayık'tan anlamlı ziyaret

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Engelliler Haftası münasebetiyle, Hilvan'daki bedensel engellileri evlerinde ziyaret etti.

Yaptığı ziyaretler kapsamında bedensel engellilerle buluşan Bayık, hem sohbet etti hem de sorunlarını dinledi. Bedensel engelli olmanın yaşam mücadelesi karşısında bir engel olmadığını ve asıl engelin düşüncede bittiğini söyledi. Belediye olarak imkanlar dahilinde her zaman engellilerin yanında olduklarını ifade eden Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık; 'Engelli olmak, ne başarıya, ne sanata ne yaşama ne de yaşam mücadelesine engel değildir. Asıl önemli olan bu kardeşlerimizin önündeki engelleri aşabilmeleri için kendileri ile bir olmaktır. Bu noktada en büyük görev bizlere düştüğünün bilinciyle hareket ederek elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz' dedi.

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık'ın evinde ziyaret ettiği bedensel engelli ve aynı zamanda müzisyen olan Müzeyyen Gevre adlı bayan, aldığı çiçekler karşısında çok duygulandı. Kendisine yapılan bu ziyareti çok anlamlı bulduğunu ifade eden Müzeyyen Gevre hayatında ilk defa birinden çiçek aldığını söyledi. Başkan Bayık'a duyduğu memnuniyeti Kürtçe seslendirdiği bir eserle teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2016, 17:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195