Title of a News Article

Başkan Demirkol tecrübelerini paylaştı

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Kariyer Günleri programı kapsamında Şanlıurfa Spor Lisesinde öğrencilerle bir araya gelerek, tecrübelerini paylaştı.

 Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna’nın öncülüğünde düzenlenen Kariyer Günleri kapsamında Başkan Fevzi Demirkol, Şanlıurfaspor Lisesinde 10’uncu sınıf öğrencileriyle bir araya geldi. Okul Müdürü Tarık Güneş’in de bulunduğu programda Başkan Demirkol, öğrencilere tecrübelerinden ve okul yıllarındaki hayatından bahsetti. Öğrencilere okumanın ve anlayarak çalışmanın ne kadar önemli olduğunu ifade eden Başkan Demirkol, Haliliye Belediyesi olarak gençlere yaptıkları çalışmalara da konuşmasında yer verdi. Gençliğin şanlı tarihini bilmesinin ne kadar önemli olduğunun da altını çizen Başkan Demirkol, öğrencilere Çanakkale destanının anlatıldığı “1915 Çanakkale” kitabı dağıttı.

“GENÇLER BİZİM İÇİN HAZİNE DEĞERİNDEDİR”

Kariyer Günleriyle kapsamında bir araya geldiği gençlerin hazine değerinde olduğunu belirten Başkan Demirkol, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Şanlıurfa Spor Lisesindeki öğrencilerimizi ziyaret ettik. 10’uncu sınıf öğrencilerinin derslerine girdik. Okul Müdürümüz Sayın Tarık Güneş ile birlikte gençlerimizle sohbet etme imkanı bulduk. Bu gençlerimizin spor lisesi olmasından dolayı spora ilgisinin ve spora olan kabiliyetlerinin geliştirilmesi noktasında çalışmalar yapacağımızı ifade ettik. Gençlerimiz bizim geleceğimiz. Gençlerimiz devletimizin, milletimizin geleceği. O bakımdan bu gençlerimiz bizim için hazine değerindedir, kıymetlidir. Bu gençlerimizin her zaman hizmetinde olacağımızı ifade ettik.”

Okul Müdürü Güneş de, “Haliliye Belediye Başkanımız Fevzi Demirkol okulumuza teşrif ederek bizi çok mutlu ettiler. Kendilerine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Öte yandan Başkan Demirkol, öğrencilerden gelen spor malzemesi talebini de yanıtsız bırakmayarak, ihtiyaç duydukları malzemenin teminini sağlayacaklarını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2017, 09:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195