Title of a News Article

Başkan Yılmaz Onları dinledi...

Ak Partili Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz ilçe çalışmalarını muhtarlarla paylaştı

Başkan Yılmaz Onları dinledi...
banner206

Siverek Belediye Başkanı Av.Resul Yılmaz, merkez mahalle muhtarlarını dinledi.  

Siverek Belediyesine ait Üçgenpark sosyal Tesisinde yapılan toplantıda Belediye Başkanı Resul Yılmaz mahalle sorunlarını dinleyerek 2016 yılına ait ait  çalışmaları değerlendirdi ve  bu yıl yapılacak olan projeler hakkında muhtarlarla  bilgi paylaşımında bulundu.

Ak partili Belediye Başkanı Yılmaz, toplantıya katılan muhtarlara teşekkür ederek şunları kaydetti: “İlçede bulunan sorunları giderme noktasında sorunlara çözüm bulma noktasında vatandaşlarımızın mağduriyetini bir nebzede azaltmak adına muhtarlarımızı önemsiyoruz.”

Katılımcı belediyeciliğe önem verdiklerinin altını çizen Başkan Yılmaz, “Biz göreve geldiğimiz günden bu yana ilçe merkezinde en büyük sorunumuz olan kanalizasyon ve alt yapı sorununu çözüme kavuşturduk hemen hemen çalışmalar bitmek üzere akabinde bu çalışmaların ardından üst yapı asfalt çalışmaları ve kaldırım çalışmalarımız da devam ediyor” diye konuştu.

Kentin 100 yıllık su ihtiyacının giderilmesine yönelik çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Yılmaz, “Çok ciddi bir şekilde en büyük sorunumuz olan içme ve kullanma suyu çalışmalarına hızlı bir şekilde görüşmeler sağlayarak bu çalışmayı da kentimize kazandırdık. İnşallah bu çalışmaların sona ermesiyle kentimizde yaşayan vatandaşlarımızın en büyük sorunu olan içme ve kullanma suyu sıkıntı artık yaşamayacaklardır” ifadelerini kullandı.

Alt ve üst yapı çalışmalarının da sürdüğünü söyleyen Başkan Resul Yılmaz, “Belediye olarak alt yapı ve üst yapı çalışmalarının tamamının bitmesiyle beraber bu yıl vatandaşlarımızın daha güzel ve modern yeşil alanlar, mesire alanları ve park alanları oluşturma çalışmalarına başlayacağız. Bu çalışmaların yapılmasında çalışma sürecinde tabiî ki de vatandaşlarımıza rahatsızlıklar vermiş olabiliriz. İnanıyorum ki biraz daha sabır edilirse Siverek güzel günler görecektir, güzel hizmetlere layıktır” dedi.

Yılmaz sözlerini şöyle sonlandırdı: “Her zaman olduğu gibi bundan sonrada muhtarlarımızla istişare halinde olacağız.”

Yaklaşık iki saat süren toplantı muhtarların taleplerinin not alınmasının ardından sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2017, 17:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195