Title of a News Article

Büyükşehir, Kar Sınavını Başarı İle Geçti

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yoğun kar yağışının başladığı ilk anlardan itibaren etkili ve koordineli çalışmaları ile kar sınavını başarı ile geçti. 70 iş makinesi ve 140 personelle gece geç saatlere kadar tuzlama ve yol açma çalışmalarını sürdüren Büyükşehir, yaşanacak olası olumsuzlukları en asgari düzeye çekti.

Şanlıurfa yeni yılın en sert kar yağışı ile karşılaştı. İl merkezi ve ilçelerin tümünde etkisini gösteren kar yağışı ile ardından gelen soğuk hava dalgası buzlanma ve benzeri riskleri oluştururken, önceden tüm hazırlıklarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi şehrin ana caddelerinde ve yüksek bölgelerde tuzlama çalışması yaparak mağduriyetin önüne geçmiş oldu.

70 iş makinesi ve 140 personeli ile gerek şehir merkezi gerekse kırsal bölgelerde yol açma çalışmalarını gece geç saatlere kadar sürdüren Büyükşehir Belediyesi, yoğunluğun yaşandığı güzergahlarda ise toplu taşıma araçları ile vatandaşların ulaşımını sağladı. Kırsal bölgelerde de kapanan kırsal mahalle yollarını açmak için yoğun çaba sarf eden Büyükşehir ekipleri, duyarlılıkları ile vatandaşlardan tam not aldı.

 

BÜYÜKŞEHİR, TÜM İLÇELERDE GÖREV BAŞINDAYDI

Kent merkezinde tuzlama araçları, 8 greyder, 3 dozer, 5 kepçe ve dönüşümlü olarak personelini göreve çağıran Büyükşehir Belediyesi ilçelerde ise Siverek'te; 6 greyder, 1 kar küreme aracı, 1 kepçe, 1 dozer, Viranşehir'de; 2 greyder ile tuzlama araçları, Hilvan'da; 2 greyder, Birecik'te; 2 greyder, Halfeti'de; 2 greyder, Bozova'da; 2 greyder, Suruç'ta; 4 greyder, 1 kepçe, Ceylanpınar'da; 2 greyder, 1 kepçe, Akçakale'de; 2 kepçe ve Harran'da; 1 kepçe ile gün boyu yollarda vatandaşların hizmetine yetişti. (URFASTAR)

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2017, 11:20
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet demir
Mehmet demir - 7 yıl Önce

Çok doğru büyükşehir belediyesi sıfır başarı ile geçti ondan 40-50 arabalık kaza yapıldı. Çok iyi çalıştılar ki 2 kişi öldü onlarca kişi yaralandı.

Tosun
Tosun - 7 yıl Önce

Mehmet Demir.
Kazalar hilvan yolunda oldu. Orası karayollarına ait. Bilip bilmeden konuşma.

yusuf63
yusuf63 - 7 yıl Önce

siz hangi urda'da yaşıyorsunuz acaba nerede bir belediye aracı vardı acaba ! belediyeler sıfır...........

SIRADAKİ HABER

banner195