Title of a News Article

Canpolat, 'Barış, huzur, sağlık, mutluluk' diledi

Canpolat, 'Barış, huzur, sağlık, mutluluk' diledi
banner206

AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat oyunu kullandı.

Haliliye İlçesine bağlı Yeşildirek Mahallesinde bulunan Fevzi Çakmak Ortaokuluna giden Başkan adayı Canpolat, 2363 nolu sandıkta oyunu kullandı. Okulda vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Canpolat oyunu kullanmak üzere sandık başına gitti.

Okuldaki sandık görevlileriyle tek tek tokalaşan Canpolat, akabinde oyunu kullanacağı 2363 nolu sandık başına gitti. Görevliler tarafından kimlik doğrultusunda işlemleri yapılan Canpolat, pusula ve zarf alarak perde arkasına geçti. Kısa bir sürede pusulalara evet mührünü basarak kapalı bir zarf şeklinde şeffaf sandığa oyunu kullanan Mehmet Canpolat kısa bir açıklama da bulunarak şunları söyledi;

“Canpolat,Oy’unu kullanmasının ardından yaptığı açıklamada, 31 Mart Yerel Seçimin barış, huzur, sağlık, mutluluk getirmesini temennisinde bulundu Canpolat, “Çok şükür oldukça yüksek bir katılım var burada ben vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Geleceğimizi oyluyoruz yerel yönetimler seçimi ama hep birlikte parti olarak geleceğimizin temelini inşallah inşa edeceğiz. Barış, huzur, sağlık, mutluluk dilekleriyle demokrasinin tam anlamıyla yaşandığı bir seçim diliyorum ve tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.”

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2019, 14:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142