Title of a News Article

Çelik'ten Müjdeli haber...

Çelik'ten Müjdeli haber...
banner206
 Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'in THY Yönetim kurulu Başkanı Temel Kotil ile yaptığı görüşme sonrası Şanlıurfa-İstanbul sefer sayısında artışa gidildi. 

geçtiğimiz hafta Başkent Ankara'da yapılan Şanlıurfa tanıtım günleri öncesi bir otelde Turizmcilerle bir araya gelen Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, burada Şanlıurfa'nın Turizm sorunlarını ve potansiyelinin değerlendirildiği toplantıya başkanlık etmişti. Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Milletvekilleri Mehmet Akyürek, Ahmet Fakıbaba, Ak Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül,  BŞB Nihat Çiftçi, eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve çok sayıda Turizmcinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda en çok Şanlıurfa GAP Havaalanında inen uçakların azlığı ve fiyat yüksekliği dile getirilmişti. 
Toplantı sonrası  THY Yönetim Kurulu Başkanı Temel Kotil ile telefonla görüşen Bakan Çelik'in bu girişimi sonrası  THY yönetimi Şanlıurfa-İstanbul sefer sayısını 3'e çıkardı. 
Bakan Çelik'in girişimleri sonucu İstanbul sefer sayısının artırılmasını sevindirici olduğunu dile getiren Turizmciler ' ŞAnlıurfa'nın sefer sayısının daha artırılması lazım, özellikle Ankara'ya en az bir sefer daha eklenmelidir. Şanlıurfa-İzmir her gün karşılıklı bir sefer olmalıdır. Kıbrıs -Şanlıurfa seferleri eklenmelidir. 'dediler. 

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2017, 14:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195