Title of a News Article

Çetin Paşa Urfa'da

Çetin Paşa Urfa'da
banner206

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin Güneydoğu'da sınır İl'lerini gezdi. 

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral bugün  Arif Çetin bugün gezi ve temaslarına ilk olarak  olarak Mardin'de başladı. Mardin Valisi Mahmut Demirtaş'ı ziyaret eden Çetin, akşam saatlerinde Şanlıurfa'ya geldi

Jandarma genel komutanı Orgeneral Arif çetin beraberinde Diyarbakır jandarma bölge komutanı Tümgeneral Recep Yalçınkaya Jandarma TEM dair başkanı Tuğgeneral Nail ilbey ve Şanlıurfa il jandarma komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran ile birlikte Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan'ı makamında ziyaret ederek Şanlıurfada ki temaslarına başladılar.

Vali Salih Ayhan tarafından karşılanan ve Valilik Şeref defterini imzalayan Orgeneral Çetin, Valilik makamına geçti. orgeneral Çetin jandarma teşkilatının faaliyetleri ve güvenlik durumuna dair Vali Ayhan ile görüş alışverişinde bulundu.

Orgeneral Çetin, gösterdiği misafirperverlikten dolayı Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan'a teşekkürlerini iletti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Ayhan ise Orgeneral Çetin’e ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, valilik ziyaretinin ardından Şanlıurfa Şehit aileleri dernek Başkanı Mehmet Yavuz ve Muharip gaziler derneği başkanı Hasan Arslan'ın ziyaret etti.

Jandarma genel komutanı Orgeneral Arif Çetin ve beraberindeki heyet son olarak Şanlıurfa il emniyet müdürü Mehmet Murat Ulucan'ı makamında ziyaret ettiler. 

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2023, 23:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195