Title of a News Article

Ceylanpınar yenileniyor...

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Ceylanpınar’da ‘Prestij Cadde Uygulaması’ kapsamında alt ve üstyapısında düzenleme yaptığı cadde ve bulvarları sıcak asfaltla buluşturdu.

Ceylanpınar'da Büyükşehir Belediyesi koordinasyonunda ŞUSKİ, Telekom, TEDAŞ ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarla işbirliği içersinde yapılan prestij cadde uygulaması kapsamında alt yapısı tamamen yenilen caddelerde asfaltlama çalışması hızlı bir şekilde sürdürülüyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Asfalt Şubesi ekiplerince sürdürülen asfaltlama çalışmaları kapsamında 1009. Caddenin asfaltı tamamlanırken 1014. Caddede ise çalışmalara devam ediliyor.

YEŞİLTAŞ: YAŞANAN ALTYAPI SORUNLARI İŞİMİZİN AKSAKAMASINA NEDEN OLDU

Yaşanan altyapı sorunlarından dolayı Ceylanpınar ilçesinde prestij cadde uygulamasının belirlenen tarihten daha da uzadığını belirten Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Yeşiltaş, bu süre zarfında kendilerine sabır gösteren Ceylanpınar halkına teşekkür etti.

Büyükşehir Belediyesi olarak 13 ayrı ilçede prestij cadde uygulamasını yürüttüklerini ve bu kapsamda Ceylanpınar ilçesinde toplamda 200 Bin Metrekare sıcak asfalt serimi yapmayı planladıklarını kaydeden Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Yeşiltaş, asfalt işleminin ardından caddendin üstyapısını yeniden inşa edeceklerini söyledi.

Büyükşehir Belediyesi olarak koordineli çalışan kurum ve kuruluşlara teşekkür eden Yeşiltaş, “Çalışmaların istenmeyen nedenlerle uzamasından dolayı bize sabır gösteren Ceylanpınar halkına Büyükşehir Belediyesi adına teşekkür ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2017, 11:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195