Title of a News Article

Demirkol’un hassasiyeti takdir topladı

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol örnek bir davranışa daha imza attı. 

Geçtiğimiz hafta sonu İstanbul Beşiktaş'ta PKK'lılar tarafından yapılan hain saldırı sonrası şehit olan 45 Polis memuru ve sivillerin ardından Türkiye'debir çok yerde olduğu gibi Şanlıurfa’da ki Halkta PKK'ya tepkilerini dile getirmeye devam ediyor. 

Ak Partili Şanlıurfa merkez Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol dün akşam gece saatlerine kadar açık bulunan  esnaf başta olmak üzere yüzlerce eve Türkiye Bayrağı hediye ederek dağıtımı gerçekleştirdi.

Bugün saat 13.30 da Abide kavşağından başlayarak Rabia Meydanı’nda sona erecek olan Şanlıurfa Sivil Toplum Kuruluşları olarak tertiplediğI "Teröre Lanet, Kardeşliğe Davet" yürüyüşü ve basın açıklamasına tüm Şanlıurfa halkını davet eden Başkan Demirkol " Her zaman ki den daha fazla birlik ve beraberlik içinde hareket etmemiz gereken bir süreçten geçiyoruz.  Ülke olarak dikkatli olmalıyız. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve hükümetin yanında olduğumuzu tüm Dünyaya göstermeliyiz. Bugün ki Miting Urfa için önemli. Son saldırıda 4 Urfalı Polis kardeşimiz Şehit oldu. Onun için halkımızın bu mitinge katılmalarını bekliyorum "dedi.

Öte yandan yarın ki Miting için Haliliye Belediyesi tarafından 3 bin Türk Bayrağının dağıtılacağı bildirildi. 

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2016, 18:11
YORUM EKLE

banner195